Zdravlje

Zdravlje

Kako izludjeti muškarca?

Od čega muškarcima pada kosa s glave? Naučite. Jednom zauvijek.

Pripadnike snažnijeg spola najčešće smeta:

… kad žene non-stop gunđaju
Muškaraci ne žele ulaziti u veze sa ženama koje stalno prigovaraju i gunđaju. Jer, ionako je dovoljo teško ostati pozitivan. I kad još k tome vaša pratnja u svemu pronalazi negativnosti, spoj je osuđen na propast. Bilo bi zabavnije da ste ostali kod kuće.

… kad su žene kronično nezadovoljne vlastitim tijelom
Bili za to krivi mediji ili ne, većina žena nije zadovoljna izgledom svoga tijela. Stalna nesigurnost vezana za izgled može biti stvarno preopterećujuća za svakog muškarca. Pritom je pokušaj davanja bilo kakvog komplimenta jednak ulasku u minsko polje. Činjenica je da muškarci uopće ne primjećuju kilogram ili dva viška, osim ukoliko se dama od prošlog ljeta nije udebljala 30 kilograma.

… kad žene vole muškarce samo zbog novca
Ako muškarac shvati da damu više zanima njegov bankovni račun nego on sam, neće predložiti ponovni susret. Budimo realni, živimo u 21. stoljeću. Sve bi žene trebale biti sposobne brinuti se za sebe umjesto da neke od njih provode vrijeme čekajući da netko drugi plati račune.

… kad žene često mijenjaju raspoloženje
Svi imamo dane tijekom kojih se osjećamo potišteno, no ako je netko tmuran satima ili danima bez da vam želi reći razlog, takvo ponašanje zaista može biti odbojno. A sve zbog toga što ne znate čitati njene misli.

… kad žene nemaju druge interese
Ako žena nema nikakvih drugih interesa ili hobija, osim veze ili toga da nađe novog dečka, to može dobiti vrlo zamorno.

… kad žene čakaju princa na bijelom konju
Živimo u 21. stoljeću. Prošlo je vrijeme kada su žene sjedile i čekale nekoga tko će učiniti sve za i umjesto njih. Brojni muškarci mrze kad moraju prihvatiti punu odgovornost za nečiji način života – oni radije preferiraju pola-pola partnerstvo.

make up crveno… kad žene robuju modi
“Moda je toliko grozna da ju moramo mijenjati svakih šest mjeseci “, tvrdio je Oscar Wilde. Brojni muškarci nisu pretjerano modno osvješteni te više vole ležeran način odjevanja, kako za sebe tako i za svoju partnericu. Žena koja ne želi izići iz kuće bez tone šminke ili ukoliko se nije napirlitala prema posljednjoj modi je potpuno dosadna. Prema ovome čak i izgled djevojke iz susjedstva izgleda sjajno.

… kad žene govore o bivšima
Osim ako žena nije na prvom spoju, ona zasigurno ima ponešto za reći o svojem bivšem. E, pa, žene to ne bi smjele činiti. Muškarci ne vole slušati beskonačne priče u kojima su bivši uvijek negativci. Oni jednostavno ne žele slušati o bivšima. Ako žena cijelu večer govori o bivšem dečku, očito je da ga još uvijek nije preboljela.

… kad žene žele imati sve pod kontrolom
Većina veza zahtijeva određenu količinu kompromisa. Međutim, muškarci ne vole kad su oni ti koji uvijek moraju činiti kompromis.
Dakako, isto je i sa ženama. Ako netko vaše ponašanje nadzire od početka, možda drugi spoj i nije tako dobra ideja.

… kad žene krešte
Ovo je vjerojatno nepošteno, jer ljudi ne mogu uvijek odabrati ton svoga glasa. Međutim, visoki ženski glas koji nalikuje zvuku motorne pile natjerat će svakog muškarca da razmisli o drugom spoju. Biste li takav glas mogli slušati dok vas muči jutarnji mamurluk?

M. Popović

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo