Zdravlje

Zdravlje

Kako voljeti i biti voljen?

Upoznali ste muškarca koji je uzdrmao vaš svijet i želite biti najbolji što možete kako bi ostao uz vas još dugo, dugo vremena? Ovaj tekst je stvoren za vas jer donosi nekoliko “pametnih” savjeta koji nisu garancija ali su siguran put ka osvajanju njegovog srca…

Prvi savjet bi bio da izbjegavate sve impulzivne reakcije i uvijek razmislite prije nego kažete ili učinite nešto što bi moglo uzrokovati svađu ili nezadovoljstvo. Budite mudre, suptilne i nježne, pa možete računati na njegov interes.

1. Strasti i pohvale

Zaboravite na izgovore poput umora ili glavobolja i ako vam se baš ne da voditi ljubav satima, predložite jedan seks na brzaka – i on će vam popraviti raspoloženje i napuniti vas (i njega) potrebnom energijom. Unesite promjene u intimne odnose. Pustite mašti na volju i češće preuzimajte inicijativu. Važno je da otvoreno izražavate vlastite potrebe te da zahtijevate da ih i on zadovolji! Ne zaboravite mu spomenuti da sve radi dobro – ako ne i najbolje!

2. Volite sebe

Možda bi ovaj savjet trebao biti na prvom mjestu po važnosti. Već bi vam trebalo biti jasno da vas nitko neće voljeti ako ne volite same sebe i da vas nitko ne može učiniti inferiornom bez vaše dozvole. Sasvim sigurno imate puno kvaliteta i ako ih netko ne vidi, vrijeme je da pronađete novog partnera. Radite na sebi i volite se punim plućima!

3. Poklonite mu pažnju

Muškarcima je pažnja jako bitna, to ne znači da morate stalno “visiti” po njemu ali ga zagrlite i pomazite po kosi kad god vam se za to ukaže prilika. Slušajte ga. Potrudite se sudjelovati u njegovim pričama, postavljate pitanja i pokažite razumijevanje. Ukoliko ima problem, ohrabrite ga savjetom.

4. Tolerancija

Budite otvoreni prema njegovim prijateljima, hobijima, njegovoj karijeri. Dobije li vašu bezrezervnu potporu u ostvarivanju svojih planova, osjećat će se sigurnim i ispunjenim. Ne zaboravite na vlastite prioritete! On također mora biti uz vas kad vama zatreba oslonac.

5. Sloboda

Ne pokušavajte biti s njim u svakom trenutku jer ćete postati kamen oko vrata. Ne kopajte nepozvani po njegovoj intimi: njegov mobitel, laptop, njegov ljubavni život prije vas ne trebaju vas zamarati ni zanimati. Ova pravila vrijede za oboje. Nemojte ga sputavati i pustite ga da uživa u muškim aktivnostima, a vi se istovremeno možete posvetiti sebi i vlastitom slobodnom vremenu koje ćete provesti bez njega.

6. Veliko NE za ljubomoru

Pronađite ravnotežu između pretjeranog zabadanja nosa u svaku sitnicu i potpune nezainteresiranosti. Poznato je da pretjerano nepovjerenje među partnerima ima razorno djelovanje!

7. Bliskost

Osigurajte dovoljno vremena koje ćete provoditi udvoje. Najmanje tri puta na tjedan provodite večeri posvećeni jedno drugome.

A. A.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo