Zdravlje

Zdravlje

Kako vratiti bivšeg?

Došlo je do nesporazuma, želite ga natrag, niste se mislili svađati i izgovoriti sve te ružne riječi. Ima mnogo razloga zbog kojih želite vratiti staru ljubav.

Nakon što ste se ohladili i razbistrili glavu shvaćate kako je on taj koji vam zapravo odgovara. Što poduzeti? Postoje pogreške koje žene čine odmah nakon prekida. Evo što ne smijete činiti.

Nemojte ga zvati odmah nakon prekida iako želite biti iskreni. Ljubav je igra i treba pomalo taktizirati, a ne daviti ga. Pogrešno je stalno ponavljati kako ćete umrijeti bez njega. Tako ostavljate dojam očajne žene s kojom ni vi sami ne biste bili, pa kako bi on?! Ako govorite svome bivšem kako čini veliku pogrešku i počinjete daljnju svađu, ni to nije rješenje za ponovnu idilu.

parSavjeti za ponovno osvajanje

Iako je svaka ljubav posebna, postoje osnovna pravila ponašanja koja se odnose i na pokušaje ponovnoga osvajanja.

  • Budite privlačniji. Brinite se o izgledu i nikako se nemojte zapustiti.
  • Napravite plan kad učiniti korak i što reći.
  • Unaprijed se pripremite na situaciju u kojoj bi ga mogli slučajno sresti kako ne biste izgledali zbunjeni. Npr. što ako ga vidite s drugom djevojkom?
  • Razmislite koji su uzroci prekida i realno procijenite može li se veza spasiti.
  • Kad dođe vrijeme, iskreno recite kako biste htjeli ponovno pokušati, ali bez prenemaganja i očaja.

Nakon tih nekoliko koraka ljepši ste jer se niste zapustili, znate na čemu ste i na kraju ste bili iskreni. Ako ništa ne uspije, bolje se dostojanstveno povući i potražiti nekoga drugoga.

Možda upravo zbog toga što niste ostali s njim imate šansu za novo poznanstvo i svojega princa na bijelome konju. Bivši će ostati samo priča koju ćete povremeno prepričavati u razgovorima s prijateljicom, a vi ćete napraviti sljedeći korak.

Izvor: She.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo