Zdravlje

Zdravlje

Kavaliri lakše stižu do ženskog srca

Kavalirski maniri uvijek će pobijediti nad suvremenim metodama zavođenja. Nemojte se ponuditi platiti joj piće nego joj pridržite vrata i pošaljite koji cvijet. Poruka će biti jasna.

Kakav je put do ženskog srca? Neki će reći kroz trbuh, drugi će se složiti da je pun pogodak tetošenje u šopingu i plaćanje večere, dok će neki znati da je prava privlačnost muškaraca u njihovoj kavalirskoj ophodnji!

Naime, tako glasi zaključak nedavno provedene ankete među Britankama, koje su 61-postotnim glasovanjem odlučile kako njihovom srcu odgovaraju muškarci s lijepim manirima koji pripadaju 50-im godinama prošlog stoljeća. One bi radije uzele muškarca iz tog doba nego suvremenog mladića…

U čemu je privlačnost staromodnijih muškaraca?

Za razliku od sadašnjih mladića, oni iz 1950-ih bili su spremniji damama pridržati vrata, ustati kada je osoba suprotnog spola ušla u prostoriju ili su pak ponijeti njene stvari. Jednako tako, današnje su dame procijenile da su se ondašnji muškarci bolje oblačili – nisu nosili traperice i tenisice nego uredna odijela s kravatom.

Tako bi 82 posto ispitanica radije htjelo da im muškarac pridrži vrata nego da ih počasti pićem.

Prema anketi koju je provela tvrtka Scaramouche & Fandango koja se baci uređenjem muškaraca (šišanje, brijanje i depilacija), gotovo 80 posto ispitanika smatra kako se kavalirski odnose prema ženama, no samo se 52 posto dama složilo s ovom tvrdnjom. U koju kategoriju spadate vi?

K. Pužar

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo