Zdravlje

Zdravlje

Krvna grupa otkriva ljubavne sklonosti

Stručnjaci smatraju kako krvne grupe, osim načina na koji bismo se morali hraniti, otkrivaju i osobine pojedinaca, njihov potencijal za uključivanje u timski rad ili pak skrivene sklonosti.

Krvna grupa 0

kOsobe s ovom krvnom grupom u ljubavi se ponašaju kao i u poslu: temeljite su i uporne, bez kompleksa, nastupaju otvoreno i žestoko i kad zavode i u zagrljaju.

Ona: Žene te krvne grupe otvorene su i prepune šarma. Žele muškarca u kojeg mogu imati povjerenja. Potrebna su im laskanja i dokazi koliko vrijede. Kada se udaju ili vežu, vrlo su vjerne. Imaju potrebu za fizičkim kontaktom i strasnom ljubavi.

On: Voli zavoditi i pravi je ženskar. Zbog toga je ponekad neiskren i prema sebi. Što ga dulje pustite da čeka, postat će uporniji i više će vas zavoljeti. Vrlo je osjećajan, izvrstan ljubavnik, s kondicijom koja iznenađuje.

Krvna grupa A

Osobe ove krvne grupe ponekad imaju težak emocionalni život, zahvaljujući svojim glavnim karakteristikama: stidljivosti, povučenosti, bojažljivosti. Vrlo teško iskazuju osjećaje i boje im se prepustiti. Nedostaje im odvažnosti, što im poprilično šteti.

Ona: Posjeduje neograničenu ljubavnu maštu. Uživa u velikim, strastvenim ljubavnim pričama. U stvarnom je životu nepovjerljiva, plaha i krajnje zatvorena i povučena. Boji se zaljubljivanja i vrlo se teško prepušta osjećajima. Odlična je supruga, premda ne pretjerano štedljiva.

On: Istodobno je nježan, snažan i prepun razumijevanja. Ipak, često nema dovoljno samopouzdanja, pa traži sigurnost u vezi i zato bira ženu sličnih osobina. Seks? Nije mu potrebna neobuzdana strast da bude sretan.

Krvna grupa B

Ono što nema veze sa srcem, za njih ne postoji. Ne prihvaćaju nikakva pravila ili norme, ne pridržavaju se zabrana. Zaokupljeni su sadašnjim trenutkom, a ne onim što će tek doći.

kOna: Vrlo je dinamična, a u javnom životu ponekad i ekstravagantna. No, kad sretne muškarca svog života, postaje povučena, distancirana i prividno kreposna. Maštovita je i optimistična, međutim, seks za nju prvenstveno mora biti… higijenski.

On: Muškarci ove krvne grupe vrlo su neobični. Zavodnici su i ženskari. Svim ženama koje susreću vole laskati i ugađati, pa se u njihovu društvu osjećaju jedinstvenima. Ali, kada se stvarno zaljube, ostaju bez teksta. Seks za njega nije najvažniji, ali može biti inventivan i savršeno na visini zadatka.

Krvna grupa AB

To su osobe koje žive u skladu sa svojim osjećajima. Zbog toga ponekad djeluju naivno.

Ona: Nije joj iako u životu jer je istodobno racionalna i maštovita. Fascinira muškarce svojom neobičnošću, ali u tome pretjeruje, pa teško osvaja. U braku je dobra supruga, koja voli svoj dom i djecu.

On: Ne voli izravno govoriti o ljubavi. Uživa u društvu žena, koje privlači poput magneta. Seks ga zaokuplja i u njemu se snalazi vrlo, vrlo, vrlo dobro…

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo