Zdravlje

Zdravlje

Muče vas prehlada, začepljen nos, pritisak u glavi i kašalj?

Potražite GeloMyrtol® forte, prirodni lijek koji dokazano i uspješno rješava simptome kod prvih znakova prehlade, začepljenosti nosa, pritiska u glavi i otežanog disanja zbog upale sinusa i otežanog iskašljavanja koje je posljedica nakupljanja guste sluzi u dišnim putovima.

Dolaskom hladnijeg, promjenjivog vremena stižu prehlade i gripa, a s njima začepljen nos, glavobolja, bolno i upaljeno grlo, kašalj… Za sve te neugodne simptome najčešće su odgovorni virusi, pri čemu antibiotici ne pomažu. Potrebna je brza pomoć jer se osjećamo iscrpljeno i umorno, nesposobni za obavljanje svakodnevnih poslova i obaveza.

Kako biste što prije ublažili te simptome, spriječili puni razvoj bolesti i moguće komplikacije, poželjno je da reagirate već nakon prvih znakova infekcije i da se protiv tegoba borite biljnim preparatima.

S obzirom na uzročnika, upalne promjene dišnog sustava mogu biti virusne ili bakterijske, a prema trajanju akutne ili kronične.


GeloMyrtol® forte
: pomognite si na prirodan način

Visokokvalitetna pročišćena eterična ulja eukaliptusa, naranče, limuna i mirte razrjeđuju sluz i olakšavaju njezino izbacivanje. GeloMyrtol® forte meke kapsule prirodan su i dokazano učinkovit lijek. Sadrže standardizirani mirtol, odnosno mješavinu navedenih eteričnih ulja koja se koriste u liječenju rinosinusne bolesti i bronhitisa. Olakšano izbacivanje sluzi iz dišnih putova pridonosi bržem i učinkovitijem otklanjanju simptoma upale, pa se tako smanjuju pritisak i bol u glavi te olakšava disanje kroz nos.

Biljni lijekovi, poput GeloMyrtola® forte, mogu se uzimati samostalno ili u kombinaciji s drugim lijekovima (primjerice antibioticima) kao dopuna liječenju infektivnih bolesti dišnih putova, jer svojim djelovanjem omogućuju brži oporavak.

Potražite GeloMyrtol® forte, prirodni lijek koji dokazano i uspješno rješava simptome kod prvih znakova prehlade, začepljenosti nosa, pritiska u glavi i otežanog disanja zbog upale sinusa (sinusitisa) i otežanog iskašljavanja koje je posljedica nakupljanja guste sluzi u dišnim putovima. Pogledajte i osvježen TV spot.

GeloMyrtol® forte – Napokon lakše dišem!

  • Potražite u ljekarnama

Doziranje:

Akutni sinusitis/bronhitis: odrasli 3-4 kapsule, djeca 6-10 godina 2 kapsule, djeca 10-12 godina 2-3 kapsule dnevno.

Kronični sinusitis/bronhitis: odrasli 2-3 kapsule, djeca 6-10 godina 1-2 kapsule, djeca 10-12 godina 2 kapsule dnevno.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Više na Gelo-line.eu/hr.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo