Zdravlje

Zdravlje

Muškarci ne znaju izražavati emocije, ali ovako šalju signale da su zaljubljeni…

Muškarci nisu uvijek najbolji u izražavanju emocija, niti imaju naviku, poput žena, satima razmišljati o tome kako se osjećaju. No, baš zato što ne pričaju puno o njima, postoje drugi načini kojima pokazuju da im je stalo!

Drage dame, postoji nada! Iako ti ne govori svaki dan koliko mu se sviđaš, vjerojatno ti šalje signale za koje nisi sigurna kako bi protumačila. U nastavku teksta saznaj na što trebaš obratiti pažnju.

Šalje ti banalne poruke

Što su poruke besmislenije, to je sigurnije da je zaljubljen u tebe. Na primjer, ako ti napiše da je upravo vidio u izlogu naslov knjige koji ga je podsjetio na tebe, znači da ga je pogodila Amorova strelica!

Učestali pozivi

Tri su razloga zašto muškarac uzima telefon u ruke: zbog posla, u hitnim slučajevima i kako bi ćuo nečiji glas. Pa ako ne radiš u službi za hitne pozive, vrlo vjerojatno ga jako privlačiš.

Šarmantni, slatkorječivi, ali nesigurni… Tko su moderni ‘ženskaroši’?

Smanjen je broj dolaznih i odlaznih poruka

Djevojke pišu poruke samo muškarcima koji ih pišu nazad, stoga ako je njegov telefon prestao zvoniti tako često, znači da je stao dopisivanju na kraj. Potrebno je znati što želiš da bi imao snage reći djevojci koja šalje slatke poruke da je dosta, zar ne?

Traži tvoj savjet

“Što misliš kako će se mom prijatelju svidjeti ovaj poklon?”, “Koju boju veste bi trebao kupiti?” Ovo su pitanja koja muškarac postavlja ženi kad je pijan ili zaljubljen…

Može li razdvojenost pozitivno utjecati na brak? Sarah Jessica Parker smatra da može…

Za kraj smo ostavili najjasniji signal – prijatelji smišljaju šale na njegov račun! Ako čujete da ga prijatelji ismijavaju kako je postao dosadan, kako više nije dobro društvo za kasno noćne izlaske, možda ti ukazuju na nešto što si propustila sama shvatiti – tvoj dragi je zaljubljen!

A. A.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo