Muškarci! Primijenite ove savjete za uspješnu romantičnu večeru! - Ordinacija.hr
Zdravlje

Zdravlje

Muškarci! Primijenite ove savjete za uspješnu romantičnu večeru!

Romantični izlazak koji uključuje večeru idealan je način za bolje upoznavanje osobe koja vam je zapela za oko. Ako sve odigrate kako treba, odnosno ako se budete ponašali kao džentlmen, odaberete idealan ugođaj i finu hranu, mogli biste imati uspješan spoj.

Ako i želite ostvariti romantičan izlazak iz snova, a ne znate kako sve to izvesti, vrijeme je da pogledate što kažu stručnjaci.

Odabir restorana je vrlo važan. Važno je odabrati romantično mjesto za večeru koje priliči spoju. Ako je riječ o prvom zajedničkom izlasku, odaberite ležeran restoran. Ako stvari u vašoj vezi napreduju, odaberite romantičniju lokaciju. Svakako obiđite restoran prije no što u njega dovedete dragu: morate znati što vas očekuje. Najvažnije, trebali biste odabrati mjesto koje je dovoljno tiho kako biste mogli u miru razgovarati.

lOdaberite hranu kojom se nećete umrljati. Vjerujemo kako se ne želite pokapati umakom po košulji dok pokušavate ostaviti dobar dojam na osobu. Dakle, talijanski restoran ne dolazi u obzir. Ako ne znate kako jesti kineskim štapićima, ne biste trebali ići niti u kineski restoran.

Nemojte pretpostaviti da možete odabrati i naručiti hranu umjesto osobe s kojom ste na spoju, pa makar ste i uvjereni da bi osoba uživala u određenom jelu. Isto vrijedi i za pića: Ako želite naručiti bocu vina, provjerite voli i druga strana vino.

Ključ za dobru konverzaciju tijekom romantične večere je pitati specifična pitanja i pozivati se na završene dijelove razgovora. To će pokazati drugoj strani da ste slušali, da imate dobro pamćenje i da vam osoba nije dosadna. Prije no što pokrenete temu prvo razmislite o njoj. Iako vi možda mislite kako je neka glumica posebno atraktivna, druga strana možda jednostavno ne želi razgovarati o ovoj temi.

Imajte na umu manire i lijepo ponašanje za vrijeme spoja. To ne znači da se morate znati na pravilan način služiti svom silom vilica i žlica posloženih pored tanjura. Međutim, to znači da morate ostaviti pristojnu napojnicu i obraćati se konobarici ili konobaru s poštovanjem.

Ako spoj napreduje prema planu, razmislite o ideji dijeljenja deserta. Ne samo da ćete na taj način dobiti još jednu temu za razgovor, već je taj postupak i romantičan.

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo