Zdravlje

Zdravlje

Muškarci se brže zaljube?

Znate da zaljubljenost nije ljubav, ali je pravi put do ljubavi. Točka u kojoj prestaje zaljubljenost, a počine ljubav za mnoge parove znači i kraj veze. To se dogodi jer ljudi brkaju ljubav i zaljubljenost, a kad zaljubljenost prestane misle da je kraj svega.

Muškarci se lakše zaljube?

Navodno se muškarci brže i lakše zaljubljuju od žena, U istraživanju iz 2011. godine, 54 posto muškaraca je potvrdilo da su se zaljubili na prvi pogled, dok je isto doživjelo samo 44 posto žena. Zanimljivo je to da muškarci u većem broju trebaju društvo svoje partnerice za slobodne trenutke, dok žene više žele slobodno vrijeme i vrijeme za sebe.

Muškarac već na prvom spoju presudi je li žena prava za njega ili nije, ženama, naravno, treba vaše vremena kako bi skupile malo više podataka o osobi i odlučile je li to pravi muškarac za nju. Žene su te koje se više raspituju o muškarcu i dijele saznanja s obitelji ili prijateljima. Muškarce obično, kada se zaljube, ne zanima tuđe mišljenje.

Nakon ovog teksta vjerojatno ste zaključili da su muškarci ti koji lakše ostaju povrijeđeni samo iz razloga što se lakše opuste i ne računaju da bi se moglo dogoditi nešto negativno.

Zaključak bi bio da si muškarci moraju uzeti malo više vremena za prepuštanje ženi, kako im se ne bi dogodilo da su im potrebne godine kako bi preboljeli bivšu ljubav. Žene, budite pažljive i obzirne prema emocijama muškaraca, ne dajte im lažnu nadu kako bi sačuvali još jedno snažno muško srce!

 A. A. 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo