Zdravlje

Zdravlje

Osvojite ga za 7 dana!

Nesigurni ste, uvjereni da ne možete izazvati pozornost? Kako biste prevladali strah i dali od sebe što više možete, dovoljno je slijediti promišljeni program “obuke” koji traje sedam dana.

Ponedjeljak

Sjetite se da vaše ponašanje ovisi o tome kako se osjećate. Prva misao, s kojom se morate probuditi, glasi: “Poželjna sam i željena”. Danas posvetite malo vremena samo sebi: pažljivo birajte odjeću, isprobavajte različite frizure. Hodajte pred velikim zrcalom u cipelama s različitim visinama potpetica i provjerite u kojima je vaš hod najzamamniji.

Utorak

Spremne ste za izlazak? Slijedite ova pravila: hodajte uspravnih leđa, uspravne glave i spremne da otrpite tuđe poglede, te da i vi gledate druge.

kSrijeda

Pokušajte svratiti pozornost nekog neznanca upućujući mu, osim pogleda, i blagi osmijeh. Dakako, nemojte ga fiksirati pogledom.

Četvrtak

Vrijeme je da sve isprobate izravno. Pokušajte se približiti nekom znancu više nego što to dopuštaju uobičajeni društveni kontakti. Na primjer, iznenada ga primite ispod ruke. Nemojte pritom biti ni preagresivni, ni preprovokativni.

Petak

Previše ste sramežljivi? Odvažite se obratiti nekom neznancu. Na primjer, za neku ulicu ili trgovinu. Nemojte ga zasuti bujicom riječi. Dozirajte komunikaciju, povucite se kad ona više nema smisla.

Subota

Vrijeme je da procijenite kako vladate umijećem konverzacije. Govorite polagano gledajte sugovornika u oči i svako-toliko mu se osmjehnite. Zapamtite da nije poželjno previše gestikulirati.

Nedjelja

Posljednji korak – osvajanje riječima. Golicajte njegovu taštinu postavljajući mu intimno pitanje. Ne zaboravite na dobar odgoj. Zatim se povucite i učinite dalekom. U približavanju bijegu prava je tajna seksipila. Nemojte pokušavat saznati sve i odmah o osobi koju želite osvojiti.

 

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo