Poliklinika Synlab se pridružuje humanitarnoj utrci Terry Fox Run - Ordinacija.hr
Zdravlje

Zdravlje

Poliklinika Synlab se pridružuje humanitarnoj utrci Terry Fox Run

Na Malom jarunskom jezeru, 21. rujna održava se humanitarna utrka Terry Fox Run u čast mladiću Terryju Foxu koji je izgubio nogu oboljevši od raka. Sva prikupljena sredstva namjenjena su istraživanjima raka u Hrvatskoj te za pomoć oboljelima. Poliklinika Synlab ove se godine pridružila tom humanitarnom događaju.

Humanitarna utrka održava se u čast mladića Terryja Foxa koji je, nakon što je obolio od raka i izgubio nogu, 1980. godine krenuo u utrku po Kanadi kako bi prikupio novac za liječenje. Nažalost, bolest se vratila i oduzela mu život u 22. godini.

U čast hrabrom Terryju njegova je obitelj odlučila nastaviti tradiciju te je pokrenula akciju skupljanja novca za borbu protiv raka koja se održava svake godine u kanadskim gradovima, a u organizaciji kanadskih veleposlanstava i u 67 zemalja diljem svijeta, među kojima je i Hrvatska.

Pridružite se Poliklinici Synlab i sudjelujte u humanitarnoj utrci!

Poliklinika Synlab Hrvatska centar je vrhunske medicinsko-biokemijske dijagnostike u našoj zemlji koji pruža više od 4000 različitih laboratorijskih pretraga iz područja biokemije, hematologije, koagulacije, imunokemije i mikrobiologije.

Uz osnovnu laboratorijsku djelatnost, Synlab je kreator i/ili partner u raznim aktivnostima koje jačaju kvalitetu usluge u zdravstvu te se povezuje u partnerstvo s mnogim institucijama na svim razinama zdravstvene zaštite s naglaskom na projekte usmjerene na samog pacijenta.

“Oslonite se na kvalitetu i snagu sustava poliklinike Synlab Hrvatska jer ste upravo vi u našem fokusu. Naša politika kvalitete stvara dodatne vrijednosti kroz ‘žive’ aktivnosti; želimo pacijente potaknuti na interakciju sa zdravstvenim sustavom u svrhu poboljšanja kvalitete zdravstvenih usluga”, otkrili su nam stručnjaci poliklinike Synlab Hrvatska.

Synlab Hrvatska je u potpunosti pripravan udovoljiti potrebama i zahtjevima svih pacijenata, liječnika, poliklinika i ostalih zdravstvenih ustanova bez obzira na vrstu i veličinu. Dokaz tome je činjenica kako je medicinsko-biokemijski laboratorij Poliklinike Synlab Hrvatska 2010. godine akreditiran sukladno međunarodnim normama HRN EN ISO 15189.

Po dolasku u Polikliniku Synlab Hrvatska dočekat će vas ljubazno i stručno osoblje koje je uvijek spremno prilagoditi se svim vašim potrebama. Posebna pažnja posvećuje se najosjetljivijima, naročito kroničnim bolesnicima, djeci i starijima.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo