Zdravlje

Zdravlje

Pravila ponašanja na prvom spoju

Slobodni ste i spremni za upoznavanje novih ljudi? Odlično, jer je bazen samaca prilično dubok čak i ako vam se tako ne čini.

Sastanci su možda nekim ljudima super, ali većini se čini kao dosta posla. Donosimo vam par aktivnosti kako uspješno proći prvi susret i osigurati si drugi izlazak. Ako će uz ove savjete postojati i kemija među vama, šanse su 97 posto da će vas on/ona nazvati u iduća 72 sata!

Prvi sastanak

Prvi sastanak u kinu ili na koncertu nije najbolji izbor! Iako nude zabavu, ne pružaju priliku za razgovor, a on je bitan! Na prvom sastanku se trebate upoznati, pa ga planirajte za restoran ili miran kafić.

Planirajte unaprijed

Poziv na večeru je upućen i sad se možeš opustiti? Ne! Vrijeme je za dobar plan. Sastanak ispred restorana ili negdje drugdje? Ima li određenih želja u vezi hrane? Tko će i kako platiti večeru? Sve su to pitanja na koje je potrebno znati odgovore prije nego izađeš kroz vrata. Kako je ovo vaš prvi susret, neka mjesto na koje idete bude intimno, ali ne previše. Svakome treba vremena da se osjeća sigurno u nečijem društvu, pa za početak oprezno!

Biranje odjeće

Za prvi sastanak svakako treba biti udobna i već isprobana. Ne kupujte nove odjevne predmete jer bi se moglo dogoditi da vam bude neugodno u čemu ste. Znamo mi da razmišljanje o ispravnoj odjeći može ubiti svako raspoloženje i biti naporno, zato ciljajte na kombinaciju koja vam je poznata i u njoj si dobro izgledate. I zaključimo da će vas samopouzdanje odvesti dalje nego bilo koja vesta.

Isključite mobitel

Osim ako imate plan da vas prijatelj nazove i spasi ukoliko je sastanak dosadan, telefon bi trebao biti isključen. Ako ćete cijelo večer gledati u njega ili odgovarati na poruke – do drugog sastanka neće ni doći!

Proglasi sastanak uspješno završenim

Ako je bilo dobro i apsolutno je da se želite vidjeti opet, onda to i reci! Bilo je odlično, želim te uskoro vidjeti, nazvat ću te radi dogovora. I to je to.

Flert

Flert pokazuje osobi tvoju veselu stranu, a također i omogućava nam podijeliti neke stvari o sebi uz pomoć humora ali intimno. Kontakt očima, osmjeh, lagan dodir ruke su odlični neverbalni znaci koji pokazuju da vam se netko sviđa.

I jedan savjet za kraj, ukoliko želite biti i ostati smireni, naručite čaj, a ne kavu! Dok vas kava može učiniti nervoznijim, čaj ima sasvim suprotan efekt. Dakle, ostanite mirni uz pomoć čaja i naših savjeta te uživajte u druženju!

A. A.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo