Zdravlje

Zdravlje

Prozen za dobar dan i Sweet Dreams za miran san

Encian ima dva prirodna rješenja za sve one koji se ne mogu othrvati negativnim utjecajima stresa ili, pak, onima koji spavaju malo ili nekvalitetno: Prozen i Sweet Dreams.

Stres: omražena pojava odgovorna za mnoge zdravstvene probleme koji se javljaju u našim životima. Stres je normalna reakcija na određena događanja, ali se ponekad otme kontroli. Tada smo nervozni, razdraženi, teško spavamo i ne uspijevamo kvalitetno se odmoriti. Ako i vi spadate u skupinu onih koji su skloni stresu i koji imaju problema sa spavanjem, onda je ovo članak za vas. Ovdje ćemo vam predstaviti dva relativno nova proizvoda tvrtke Encian koji na prirodan način pomažu kod tegoba izazvanih stresom i nesanicom.

Prozen – za dobar dan

Kada se borimo sa stresom, naša radna učinkovitost i kvaliteta života rapidno padaju. Stresom treba ovladati i ne dopustiti da vodi glavnu riječ u našim životima. U tome nam može pomoći Prozen koji u sebi sadrži Lactium® – jedinstven, prirodan, klinički dokazan i djelotvoran sastojak na bazi mliječnih bjelančevina s bioaktivnim peptidom. Lactium® nam pruža mogućnost da uživamo u relaksirajućim svojstvima bioaktivnih peptida.

Znate li zašto mlijeko može smiriti novorođenče? Odgovor je: zahvaljujući bio peptidima. Međutim, odrastanjem gubimo enzime koji nam omogućuju sintezu ovih korisnih spojeva iz mlijeka pa nam je potreban preparat poput Lactiuma® kako bismo se na prirodan način opustili. Prozen sadrži i vitamin B6 koji doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji i normalnom funkcioniranju živčanog sustava.

S obzirom na blagotvorna svojstva, Prozen valja preporučiti osobama koje su pod svakodnevnim i akutnim stresom i onima koji uslijed stresa imaju probleme s pamćenjem, koncentracijom i sličnim tegobama koje utječu na kvalitetu života.

Sweet Dreams – za miran san

Ako spavate malo i nekvalitetno, vaše tijelo se ne može potpuno odmoriti, što se može negativno odraziti na vaše opće zdravstveno stanje. Tu vam može pomoći Encianov Sweet Dreams koji sadrži melatonin – hormon koji se inače stvara u epifizi i koji je odgovoran za izazivanje pospanosti. Tijekom života proizvodnja melatonina u tijelu se smanjuje. Kako bismo ga nadoknadili i ponovno mirno spavali, možemo uzeti Sweet Dreams, Encianov preprat koji sadrži melatonin te doprinosi skraćivanju vremena potrebnog za padanje u san.

Prozen i Sweet dreams

Ako imate probleme s nesanicom, ne možete zaspati ili zbog prirode posla često mijenjate vremenske zone, onda je Sweet Dreams svakako preparat koji će vam pomoći u rješavanju navedenih problema. Osim melatonina, Sweet dreams sadrži i inozitol. Radi se o prirodnom izomeru koji produljuje R.E.M. fazu vašeg sna. Ukratko, korištenje Sweet Dreams preparata pomoći će vam brže zaspati i kvalitetnije se odmoriti – na potpuno prirodan način.

Oba ova prirodna sastojka možete potražiti u ljekarnama i drogerijama.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo