Zdravlje

Zdravlje

Što je za vas prevara?

Flertanje putem društvenih mreža, poljubac ili seksualni odnos, što je po vama prevara? Nova istraživanja pokazuju da prevara i nije razlog za prekid veze, a objavljena su u časopisu Huffington Postu.

Ljudi su postali otvoreniji kada je prevara u pitanju. Ovaj zaključak, nakon istraživanja, donosi portal za samce i online upoznavanja ChristianMingle.com i JDate.com. Njih je zanimalo što pojedincu znači prevara. Kako bi došli do rezultata okupili su 2.600 samaca oba spola, starosti od 18 do 59 godina. Rezultati i nisu tako iznenađujući jer pokazuju da bi žena ipak jako dobro razmislila o braku s nekim tko ju prevario, makar to bilo davno, no u usporedbi s ranijim godinama, ipak su postale malo liberalnije.

Seks s drugom osobom je prevara?

Definicija prevare očito više nije tako crno-bijela, pa je tako ove godine broj žena koje smatraju da je seksi poruka poslana drugoj ženi prevara pao na 68 posto, dok se s tim slaže čak 51 posto muškaraca. Za kraj, zanimljiva je informacija da je čak 100 posto ispitanika prošle godine izjavilo da predigru i strastvene poljupce smatra prevarom, dok je ove godine ta brojka umanjena za 10 posto!

 A. A.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo