Što mu pokloniti za Valentinovo? - Ordinacija.hr
Zdravlje

Zdravlje

Što mu pokloniti za Valentinovo?

Ovisno o tipu vašeg odabranika, pročitajte ovih nekoliko savjeta i provedite sretno i zadovoljeno Valentinovo.

Doručak u krevetu

kStara ljubavna poslovica kaže da ljubav muškarca ide kroz želudac, pa tako vi Dan zaljubljenih započnite s velikom količinom ljubavi te mu pripremite obilan doručak. To će ga uvelike razveseliti, a vi ćete zaraditi dodatne bodove kod kupnje poklona koji vam sigurno još nije kupio. Kada bude trebao provući karticu na nešto veći iznos, sjetit će se vašeg finog omleta od jutros i provući ju bez problema.

Zaigrajte ga

Svi dečki vole igre. Zar ne? E, pa napravite jednu u kojoj možete oboje uživati. To može biti igra s kartama ili neka od jednostavnih društvenih igara, stvar je samo u tom da ima sretan završetak. Odredite svoja pravila i svoje slatke kazne te si začinite Valentinovo.

Za praktičnog dečka

Vaš najdraži voli korisne poklone. To vama zapravo olakšava posao. Pogledate njegove zanimacije i potrebe te odaberete nešto što bi zadovoljilo njegov pragmatični um. Ako primjerice voli golf ili tenis, nove palice ili reket će ga definitivno usrećiti. Fina košulja ili novi parfem također spadaju u njegovu listu poklona, a ni GPS za auto nije loša stvar. Ako je ipak blaža verzija ‘praktičnog’ dečka, kupite mu digitalni okvir za slike ili podlogu za miš napravljenu od zanimljivih slika iz vaših zajedničkih albuma.

Seksi donje rublje

kDrage žene, ne budite sramežljive. Seksi donje rublje je poklon za
njega koliko i za vas. Vi se osjećate seksi noseći nešto zavodljivo, a
njemu su samim pogledom na vas ispunjene želje za Valentinovo. A što
slijedi nakon što mu pokažete njegov poklon dar je za oboje! Ako pak
niste od seksi rublja, ili niste stigli u shopping, a i dalje ste
željni vruće i zanimljive večeri, obucite samo kravatu. Ako bude dobar,
možete mu ju ostaviti za posao.

Vaš dragi je sirovina

Ovo je naravno šala, on je osjećajan ali se naravno ponekad voli ponašati kao najveći kreten. Ipak, nitko vas ne nasmijava kao on te ga volite neizmjerno i naravno da ćete mu oprostite neku od tih njegovih ‘mana’. Neka vam ne padne na pamet voditi ga na finu večeru, a seksi donje rublje će ubrzo bi rastrgano pa s time šteta novaca. Najbolje je da se gola golcata pojavite sa ćevapima (luk je opcionalan) te mu napišite poruku: “Znam da si seljačina, ali ipak te volim. Sretno Valentinovo. P.S. Dođi u krevet kad opereš zube.“

Izvor: She.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo