Synlab Hrvatska: Centar vrhunske laboratorijske dijagnostike - Ordinacija.hr
Zdravlje

Zdravlje

Synlab Hrvatska: Centar vrhunske laboratorijske dijagnostike

Poliklinika Synlab Hrvatska do kraja studenog nudi posebnu pogodnost svim svojim pacijentima: uz pretragu koju će obaviti u tom laboratoriju, pacijenti će na poklon dobiti i pretragu – kompletna krvna slika (KKS).

Građani zapadnog dijela Zagreba ne moraju više putovati do Bukovčevog trga kako bi obavili laboratorijsku dijagnostiku u poliklinici Synlab Hrvatska. Naime, novootvorena podružnica poliklinike Synlab Hrvatska na adresi Petrovaradinska 1 na raspolaganju im je za sve vrste medicinsko-biokemijske dijagnostike i s voditeljem Darkom Ilićem, spec. med biokemije predstavlja drugu u nizu podružnica domaćeg ogranka velike svjetske grupacije Synlab sa sjedištem u Njemačkoj.

Više od 4000 laboratorijskih pretraga

Svojom novom podružnicom u Petrovaradinskoj Synlab Hrvatska želi građanima tog dijela grada približiti vrhunsku dijagnostičku uslugu, imajući, kao i uvijek, pacijenta u fokusu. U ovom centru vrhunske medicinsko-biokemijske dijagnostike stručnjaci pružaju više od 4000 različitih laboratorijskih pretraga iz područja biokemije, hematologije, koagulacije, imunokemije i mikrobiologije.

Synlab

Synlab Hrvatska je u potpunosti pripravan udovoljiti potrebama i zahtjevima svih pacijenata, liječnika, poliklinika i ostalih zdravstvenih ustanova bez obzira na vrstu i veličinu. Dokaz tome je činjenica kako je Synlab Hrvatska, medicinsko-biokemijski laboratorij 2010. godine akreditiran sukladno međunarodnim normama HRN EN ISO 15189.

Osim izravne suradnje s privatnim pacijentima, Synlab pruža laboratorijske usluge brojnim poliklinikama i specijalističkim privatnim ordinacijama humane i veterinarske medicine diljem cijele Hrvatske. Sve laboratorijske pretrage u biokemijskom laboratoriju rade se preporučenim metodama i na vrhunskim mjernim instrumentima. Sustavno se unapređuje rad laboratorija, uvode nove tehnologije i pretrage, a svi su zaposlenici članovi odgovarajućih zdravstvenih komora, sustavno se educiraju prisustvujući stručnim skupovima i predavanjima te prate najnoviju stručnu literaturu.

KKS na dar svim pacijentima

Poliklinika Synlab Hrvatska do kraja studenog nudi posebnu pogodnost svim svojim pacijentima: uz pretragu koju će obaviti u tom laboratoriju, pacijenti će na poklon dobiti i pretragu – kompletna krvna slika (KKS).

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo