Zdravlje

Zdravlje

Visoki muškarci su skloni nevjeri?

Ako ste oduvijek željele visokog muškarca za dečka, odustanite od traženja jer nova istraživanja donose ne tako pozitivne rezultate. Visoki muškarci su, navodno, skloniji varanju!

Zbog velike količine samopouzdanja i mogućeg viška testosterona, prema posljednjim istraživanjima visoki muškarci su skloniji varanju!

Na stranici za sklapanje brakova IllicitEncounters.com, Mike Taylor piše da je istraživanje pokazalo kako visoki muškarci češće varaju, te smatra da je je to zbog velikog samopouzdanja koje dolazi sa visinom te dodaje: “Žene se žele osjećati sigurno uz muškarca, zvuči staromodno, ali je istinito“.

Rezultati istraživanja pokazuje kako su viši muškarci dvostruko skloniji prevari od onih ne tako visokih. Čak su uspjeli doći do brojke – muškarci iznad 177.8 cm će češće varati od onih koji su visoki toliko ili su niži.

Iako se mnogima ovo istraživanje čini smiješnim, Mike Taylor ima dobar argument: “Poznato je da s visinom kod muškarca dolazi i određeno samopouzdanje, koje je puno rjeđe kod nižih muškaraca. Visoki će muškarac lakše prići ženi zbog toga što je visok, a ni žene nisu sasvim ravnodušne na visinu.”

Bilo istraživanje u pravu ili ne, rezultati su zanimljivi!

A. A. 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo