Zdravlje

Zdravlje

Za čist dom bez agresivnih deterdženata – Shakti Co

Odaberite nešto za svoje kućansvo iz široke lepeze Shakti Co proizvoda! Tu su krpa za blistave prozore i staklene površine, krpa za vaše metalne ljubimce, višenamjenska spužvica s dva lica za suho i mokro pranje svih površina i sl…

ACT® Mala čarobna krpa Original

Iz mnoštva Shakti Co proizvoda, predstavljamo vam original krpu za višenamjensko čišćenje – prvi proizvod za čišćenje na svijetu izrađen od ultra-mikrovlakana, a izumio ju je ACT® 1990. godine. Savršena je za generalno čišćenje i može se koristiti na svim vrstama tvrdih i glatkih površina.

Proizvedena je od ACTEX®-a, originalnog ACT®-ovog materijala. Kad se krpa koristi suha, pokuplja i zadržava i najmanje djeliće prašine i komadiće prljavštine, zahvaljujući statičkom elektricitetu. Navlažena vodom, apsorbira nečistoću i razgrađuje masnoću, zahvaljujući kapilarnom učinku.

   

Materijal ACTEX® – od kojeg su napravljeni svi Shakti Co proizvodi za kućanstvo, dokazano zadržava jednaka svojstva čak i nakon dvije godine korištenja i pranja u kućanstvima te 500 korištenja u komercijalnoj upotrebi.

Osim što svoj dom možete s lakoćom održavati originalnom krpom za višenamjensko čišćenje, tu je i cijela lepeza Shakti Co proizvoda za kućanstvo. To su krpa za blistave prozore i staklene površine, krpa za vaše metalne ljubimce, višenamjenska spužvica s dva lica za suho i mokro pranje svih površina, gumene metlice kojima čak ni dlake vaših kućnih ljubimaca nisu prepreka, mop set za čišćenje parketa, keramičkih pločica, mramora i sl…

             Shakti Co proizvodi

Više o svim proizvodima linije Shakti Co za čisto i zdravo kućanstvo
pogledajte u našem web shopu, gdje ih možete i naručiti: Shakti
Co
. Sve proizvode možete kupiti pouzećem, a za iznos narudžbe iznad 400 kuna proizvoda robne marke Shakti Co poštarina je besplatna!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo