Zdravlje

Zdravlje

Za zdraviji i dulji život potrebno je spavati dovoljno i dobro!

Niste još spremni odbaciti vaš madrac inakon svega što Vam je prouzročio? Perfecta Dreams ima rješenje i za vas. Nadmadraci Slowmotion, Memo Victory i Follow me ispunjavanju očekivanja i najzahtjevnih kralježnica!

Nedostatak sna uzrokuje mnogo više od same pospanosti. Depresija, oslabljen imunitet, glavobolje, problemi s vidom, dijabetes, visoki krvni tlak samo su neke od bolesti koje se mogu javiti ukoliko spavanju ne posvetite dovoljno vremena. Neka vam san bude potreba i veselje, a ne mogućnost!

Vi odlučujete o kvaliteti, a vaš organizam o količini sna!

O tome koliko vam sna treba ne odlučujete vi nego vaš organizam. Vi odlučujete o kvaliteti vašeg sna! Kako bi se ujutro budili svježi i naspavani morate usvojiti zdrave navike.

Sigurno već i sami znate koliko je bitna tišina pri odlasku na spavanje. Isključite mobitel, televizor i bilo koja druga sredstva koja vam remete mir. Provjetrite sobu prije odlaska na spavanje. Najidealnija temperatura za spavanje je 18 stupnjeva. Izaberite pamučnu, laganu, komotnu odjeću i opustite se.

Stvorili ste idealne uvjete za spavanje i vrijeme je da utonete u san ali…

Osjećate se kao dirigent koji upravlja filharmonijom. Vaš krevet škripi, osjećate bolove prilikom ležanja, trne vam tijelo? Možda je vrijeme da prestanete kriviti stres, posao, djecu ili obitelj za loše spavanje. Počnite kriviti vaš krevet!

Jeste li znali da i male korekcije na vašem krevetu mogu poboljšati vaše spavanje? Perfecta Dreams nudi široku lepezu mogućnosti i kombinacija za što zdraviji i kvalitetniji san.

Imate problema s vratom? Muči vas vrtoglavica? Kakav jastuk imate? Nije dovoljno da je jastuk samo anatomski, važno je da je prilagođen vama! Perfecta Dreams nudi vam Pillowise jastuke napravljene po vašim mjerama!

Spadate li u one ljude koji prekrivaju dotrajalost svog madraca posteljinom? Bilo kakva vrsta udubljenja na madracu, oštećenja te loši mirisi utječu na kvalitetu vašeg sna. U Perfecti Dreams možete birati između nekoliko vrsta madraca, ovisno o vašim preferencama. Tražite tradiciju i dugovječnost – izaberite madrace s klasičnim oprugama. Za one koji žele što kvalitetniji san Perfecta Dreams ima rješenje – madrac s gel jezgrom.

Muči vas kralježnica? Perfecta dreams posebno je dizajnirala madrace od pjene za što bolju raspodjelu težine tijela te smanjenju pritiska na kralježnicu.

Za one koje pak muku muče s alergijama s latex madracima napokon će moći spavati mirno. U Perfecti Drems možete pronaći spavaće i dnevne sobe te namještaj po vašoj mjeri!

Zapamtite, jednu trećinu života provedete spavajući. Spavajte kvalitetno. Odaberite Perfectu Dreams!

A. A.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo