Zdravlje

Zdravlje

Zaboravite na liste čekanja u bolnicama – znamo kako ih preskočiti

Shutterstock

Ako želite biti gospodar svoga zdravlja, znamo kako to postići!

Pune čekaonice i dugotrajne liste čekanja nisu novost u našoj zemlji, a čekanje na pomoć specijaliste najgore je što se bolesnoj osobi može dogoditi u trenutku kad mu je pomoć s najviše potrebna. Nakon mjeseci, a ponekad i godine čekanja na red za određeni pregled nameće pitanje hoće li potreban pregled nakon toliko vremena imati smisla…

Čekanje na pretrage možete lako izbjeći! 

Imati mogućnost posjetiti liječnika kad god vam je njegovo mišljenje potrebno, najbolje je ulaganje u vlastito zdravlje. Najbolji specijalisti i medicinske ustanove stoje vam na raspolaganju u Hrvatskoj i svijetu, gdje poželite i kada vama to odgovara.

Strategija Merkur osiguranja je pružiti klijentima sigurnost u svim područjima potrebe za zaštitom života i zdravlja. Merkur health4me Premium program dodatnog zdravstvenog osiguranja omogućava vam privatno liječenje u renomiranim zdravstvenim ustanovama, kod odabranih liječnika bez čekanja. Po preporuci liječnika možete koristiti zdravstvene usluge do ugovorenog limita i u privatnim ustanovama!

MedEasy servis za vas besplatno organizira zdravstvene usluge kod ugovornih partnera u zemlji i inozemstvu. Ako niste sigurni u dijagnozu, omogućeno vam je i drugo liječničko mišljenje. Pokriće vrijedi u cijelom svijetu!

Osnovni dio paketa health4me Premium čini osnovno pokriće koje Vam omogućava privatno liječenje do ugovorenog limita. Uz health4me Premium omogućeno je ugovaranje ekskluzivnog fit4life preventivnog programa.

Odlučite se za svoj najoptimalniji fit4life program – Basic ili Complete i izaberite svake godine jedan od ponuđenih programa:

Classic program koji uključuje sistematski pregled – sami odabirete želite li klasični sistematski pregled u poliklinici ili pak u udobnosti partnerskog wellness hotela
Fitness – vježbanje u partnerskom fitness studiju
Relax – boravak u hotelu s noćenjem i wellness uslugama
Asia – posebne drevne tehnike Dalekog Istoka koje dovode tijelo i duh u ravnotežu
Food – savjetovanje s nutricionistom, izrada plana prehrane te prema izboru i test intolerancije na hranu kao i analiza sastava

Ordinacija.hr

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo