Zdravlje

Zdravlje

Zdravlje djece na prvom mjestu!

U ponudu svih bolje opskrbljenih ljekarni stigli su dodaci prehrani koji pridonose jačanju imuniteta, a namijenjeni su djeci starijoj od tri godine. Osim što obiluju vitaminima i mineralima, veselih su oblika (medvjedići, Marsovci) i namijenjeni žvakanju što ih čini zanimljivijima i pristupačnijma djeci.

ECHINACEA MEDVJEDIĆI – tablete za žvakanje s ekstraktom korjena grimizne ehinacee, jedne od najpoznatijih ljekovitih biljaka našeg vremena, u obliku su medvjedića i vrlo su ugodnog okusa crnog ribiza. Namijenjene djeci starijoj od 3 godine, pridonose jačanju imuniteta i dostupne su u pakiranju od 30 komada po preporučenoj cijeni od 39,77 kn.

MARSOVCI S INULINOM – tablete za žvakanje sadrže vitamine, minerale i prebiotičko vlakno inulin zaslužno za jačanje i održavanje ravnoteže bakterijske flore crijeva. Umjesto šećera, tablete sadrže sladilo ksilitol koje im daje ugodan osvježavajući okus. Uz vitamin D potreban za normalan rast i razvoj kostiju u djece, Marsovci s inulinom sadrže i vrlo važne minerale za djecu – jod (doprinosti normalnom rastu) te željezo (doprinosi normalnom kognitivnom razvoju).

Namijenjene djeci starijoj od tri godine, tablete su dostupne u okusima jagode, šumskog voća ili mix u pakiranjima od 30 tableta (55,77 kn) i 100 tableta za žvakanje (147,77 kn).

Pakiranje od 100 komada nosi i posebno iznenađenje – Bubu Marsovku.

Poznato je da djeca koja se bave sportom imaju povećane energetske potrebe te veću potrebu za vitaminima i mineralima. Radi postizanja boljih sportskih rezultata i održavanja zdravlja potrebno je omogućiti djeci sportašima pravilnu i izbalansiranu prehranu.

MARSOVCI S BONEACTIVE KOMPLEKSOM su dodatak prehrani za žvakanje ukusnog voćnog okusa. Sadrže 100 posto preporučenih dnevnih doza esencijalnih vitamina i minerala za djecu stariju od tri godine te BoneActive kompleks koji se sastoji od vitamina D3 i vitamina K. Vitamin D potreban je za normalan rast i razvoj kostiju u djece. Proizvod je dostupan u okusima jagode, naranče, šumskog voća i limuna u pakiranju od 60 komada (107,77 kn).

Napomena: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo