Zdravlje

Zdravlje

Znate li koji su najčešći razlozi ženske nevjere?

Tko više vara, muškarci ili žene, ili varaju oba spola podjednako? Odgovora nema, ali sve je više saznanja o razlozima varanja. Kažu da se muškarci odluče na prevaru kada im nedostaje pažnje I ljubavi od partnerice, a koji su razlozi ženske nevjere?

Svakodnevni ritam zaposlene žene ne ostavlja dovoljno prostora za uzbuđenja i razbijanje zamorne rutine. A onda u taj predvidljivi krug uđe novo lice i razbije monotoniju. Možda je to kolega, susjed ili stranac iz samoposluge koji će svojim pričama probuditi uspavana maštanja.

Posesivan partner

Ako je žena u vezi s posesivnim partnerom koji joj brani društvo prijatelja ili tajno provjerava sms poruke, ona će se kad pobuniti i potražiti partnera uz kojega će moći slobodno živjeti svoje snove.

Manjak komunikacije

Žena koja ne uživa u komunikaciji s partnerom osjeća se nesretno i nezadovoljno. Kvalitetna komunikacija je ključna. Ne radi se o razgovoru o poslu i financijskim problemima, nego o prilici za iskazivanje intimnih stvari, životnih planova, želja, strahova i osjećaja.

Usamljenost

Sve veze ovise o osjećaju zajedništva među partnerima, a do problema dolazi kada se oni “odvoje”, prestanu željeti iste stvari i počnu živjeti odvojene živote. U ovakvim situacijama žene sve više vremena provode u društvu prijateljica, ili potraže drugog muškarca u čijim planovima će sudjelovati

Emotivna neispunjenost

Žene su emotivna stvorenja. Nije bitan samo seks, potrebna je mentalna i duhovna povezanost. One žele da sve podijelite sa njima. Imali ste loš dan na poslu? Recite joj to.

Osveta

Prevarena žena je najopasnija žena! Između ostalog, jer će se pokušati svetiti. U želji da se partner odjeća jednako loše, u stanju ga je prevariti i to mu jasno dati do znanja. Prevara je osveta, ali čemu služi ako su na kraju oba partnera povrijeđena?

Možemo se složiti da oba spola varaju ako im nedostaje partnerova pažnja i ljubavi.

A. A.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo