Zdravlje

Zdravlje

Otvorena druga zagrebačka lokacija Poliklinike Analiza

Foto: Thinkstock

U blizini rodilišta u Petrovoj te bolnica Merkur, Srebrnjak, Jordanovac i Rebro, Zagreb je dobio još jednu lokaciju za najmodernija laboratorijska testiranja

U Zagrebu je početkom lipnja otvorena nova lokacija Poliklinike Analiza na adresi Petrova 47, u blizini bolnica Merkur, Srebrnjak, Jordanovac i Rebro, kao i rodilišta u Petrovoj. Ovo je druga po redu lokacija Poliklinike Analiza u Zagrebu, uz već postojeći laboratorij u Almeria centru u Ulici grada Vukovara 284, a ujedno deseta poslovnica u Hrvatskoj.

Kako bi otvorenje nove lokacije bilo posebno obilježeno, Poliklinika Analiza uručila je donaciju Klubu roditelja nedonoščadi Palčići – pet alergotestiranja u vrijednosti 1650 eura. U ime Palčića donaciju je preuzela Željka Vučko, predsjednica Kluba roditelja nedonoščadi Palčići.

Otvaranjem druge lokacije u Zagrebu svojim ćemo korisnicima pružiti mogućnost za brzu i kvalitetnu uslugu u blizini bolnica, bez čekanja i uz visoku kvalitetu, pouzdanost i brzinu nalaza. Budući da je ovo naša deseta poslovnica, željeli smo to posebno obilježiti i učiniti nešto za najmanje od svih heroja, rekao je Marin Bosotina, osnivač i ravnatelj Poliklinike Analiza.

Druga lokacija u Zagrebu

Povodom otvorenja nove lokacije u Petrovoj, Poliklinika Analiza dariva sve koji u lipnju na bilo kojoj zagrebačkoj lokaciji ostvare potrošnju od najmanje 150 eura. Prilikom sljedećeg testiranja ovi korisnici dobivaju besplatnu pretragu tipizacije Helicobacter Pylori Quantum dot tehnologijom u vrijednosti od 50 eura. Radno vrijeme Poliklinike Analiza u Petrovoj ulici je radnim danom od 7 do 15 sati, a radno vrijeme laboratorija u Almeria centru je radnim danom od 7 do 19 i subotom od 8 do 12 sati.

Najveći u Hrvatskoj

Uz dvije zagrebačke lokacije, Poliklinika Analiza prisutna je u Splitu, Rijeci, Dugopolju, Šibeniku, Zadru i Varaždinu. Novootvorena je lokacija u Petrovoj ulici u Zagrebu već deseta poslovnica Poliklinike Analiza, što je čini najvećim lancem laboratorija u Hrvatskoj.

U laboratorijima Poliklinike Analiza se uz svakodnevne testove poput krvne slike, jetrenih enzima, šećera u krvi, bubrežnih pokazatelja, hormona i tumorskih markera, mogu obaviti i moderni visoko specijalizirani testovi poput testova intolerancije na hranu, najširih panela alergijskih testova iz krvi, genetskih testova, testova očinstva, testova za onkološke bolesnike, testova metaboličkih i autoimunih bolesti, analiza minerala i teških metala, analiza preosjetljivosti na metale, kao i brojne druge pretrage. Najnovija u ponudi pretraga je analiza mikrobioma.

Analiza crijevnog mikrobioma je iznimno važna pretraga kod zdravstvenih problema kao što su slab imunitet, problemi s probavom, alergije, autoimune bolesti, pretilost, kožne bolesti, anksioznost i depresija. Analiza crijevnog mikrobioma može vam pomoći istražiti uzroke ovih problema i uvesti personalizirane promjene životnog stila i prehrane kako biste pridonijeli zdravlju crijevnog mikrobioma kao i cijelog organizma.

Više informacija pronađite na službenim stranicama www.poliklinika-analiza.hr ili zatražite slanjem e-maila na adresu info@mcanaliza.org i telefonski na broj 01 2099 880.

PROMO ČLANAK

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo