Zdravlje

Zdravlje

Kraj bolnim zglobovima uz FlexiForce Plus

FlexiForce plus je jedini proizvod na tržištu koji sadrži kondroitin sulfat, kolagen tipa II i hijaluronsku kiselinu. Ako ste navikli na liječenje glukozaminom, vrijeme je da upoznate novu generaciju proizvoda.

Vjerojatno nema čovjeka koji nije barem jednom osjetio bol u zglobovima, posebno u hladnijim i kišnim mjesecima, kada zglobovi postaju osjetljiviji, a kod nekih pojedinaca djeluju kao pravi “prognostičari” vremena. Najčešća bolest zglobova udova i kralježnice je osteoartritis. Što možemo sami učiniti kako bi se spriječilo napredovanje bolesti do osteoartritisa, gdje je bol prisutna ne samo kod opterećenja zgloba, nego i u mirovanju?

Opće mjere

Obaviješteni, obrazovani i fizički aktivni pojedinci s osteoartritisom su pokazali da imaju manji intenzitet bolova, manje posjeta liječniku te bolju kvalitetu života. Korisno je uključivanje u terapijske grupe, koje motiviraju pojedince da usvoje zdrav način života, veću tjelesnu aktivnost i gubljenje viška kilograma.

Fizikalna terapija

Kod osteoartritisa u zglobovima bitna je fizikalna terapija, što uključuje prvenstveno fizičke vježbe ili kineziterapiju. Preporučuje se redovito hodanje, barem 30 minuta dnevno.

Korištenje odgovarajućih dodataka prehrani

Kolagen je najzastupljenija bjelančevina u ljudskom tijelu. On je glavni građevni element hrskavice. Kolagenska vlakna hrskavici daju čvrstoću i stvaraju okvir za ostale komponente hrskavice.

Hijaluronska kiselina je prirodno prisutna u zglobnoj tekućini i osigurava podmazivanje i ublažavanje udaraca u zglobovima.

Kondroitin sulfat je prirodna glukozaminska komponenta hrskavice zgloba, koja ublažava tegobe zbog razgradnje hrskavice zglobova te potiče stvaranje nove hrskavice kao nijedna druga tvar na hrvatskom tržištu.

FlexiForce plus je jedini proizvod na tržištu koji sadrži kondroitin sulfat,
kolagen tipa II i hijaluronsku kiselinu. Ako ste navikli na liječenje
glukozaminom, vrijeme je da upoznate novu generaciju proizvoda.

BioCell Collagen II u FlexiForce plus je inovativan i 100 posto prirodni dijetetski sastojak namijenjen za zdrave zglobove! On sadrži sve tri komponente (kondroitin sulfat, hijaluronsku kiselinu i kolagen tipa II) koje su potrebne za održavanje zdravih zglobova! BiopCell Collagen II je dobiven iz hrskavice kosti pilećih prsa i njegov je sastav vrlo sličan onom zglobne hrskavice ljudi, zbog čega je mogućnost alergija minimalna. Njegova niska molekularna težina tvari omogućava tijelu da se on potpuno apsorbira.

U usporedbi s glukozaminom koji je samo jedan od građevnih elemenata hrskavice, FlexiForce plus ima tri izuzetne komponente zbog čega je puno učinkovitiji, što je dokazalo nekoliko kliničkih studija.

Više informacija i odličnu akciju pronađete OVDJE.

BioCell Collagen u FlexiForce plusu osvojio je titulu proizvoda s najboljim sastavom za zdrave zglobove.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo