Zdravlje

Zdravlje

Prije nego što započnete s detoksikacijom provjerite stanje organizma

Ako su učestali obroci, kolači i alkoholna pića te dugotrajno sjedenje na kauču ispred televizora i ove godine bili dio blagdanskog scenarija, pravo je vrijeme za detoksikaciju. No, prije nego započnete s vračanjem prirodne ravnoteže, provjerite stanje svog organizma u poliklinici Synlab.

Čišćenje organizma, odnosno detoksikacija, vrača energiju i poboljšava zdravlje te ujedno služi kao odmor tijelu od učestalog posezanja za nezdravim namirnicama. Izbacivanjem toksina te konzumiranjem zdravih namirnica, vodite brigu o tijelu izvana i iznutra, potrebni su samo vrijeme i malo truda kako biste postigli odlične rezultate i poboljšali zdravlje.

Kako bi sam proces detoksikacije bio učinkovit i krajnji rezultat pozitivan, potrebno je obaviti određene pretrage. Poliklinika Synlab je za vas pripremila posebnu ponudu uz 20 posto popusta na ove pretrage:

  • KKS
  • jetrene probe
  • lipidogram

*Redovna cijena je 200,00 kuna, a cijena s popustom  168,00 kuna.

Synlab Hrvatska prvi je privatni medicinsko-biokemijski i mikrobiološki laboratorij u Hrvatskoj, osnovan 1995. godine.

Sve laboratorijske pretrage u biokemijskom laboratoriju rade se preporučenim metodama i na vrhunskim mjernim instrumentima. Sustavno se unapređuje rad laboratorija, uvode nove tehnologije i pretrage, a svi su zaposlenici članovi odgovarajućih zdravstvenih komora, sustavno se educiraju prisustvujući stručnim skupovima i predavanjima te prate najnoviju stručnu literaturu.

Pretrage po povoljnijim cijenama možete obaviti tijekom cijele godine u svim Synlabovim laboratorijima.

Obratite nam se s povjerenjem – jer zdravlje je dragocjeno!

Ordinacija.hr

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo