Zdravlje

Zdravlje

Rowatinex – prirodni dodatak terapiji bubrežnih kamenaca

Terapijski učinak uravnotežene kombinacije terpena pozitivno djeluje na mokraćne puteve, pospješujući protok krvi kroz bubrege i smanjujući količinu koncentriranog urina.

Bubrežni kamenci ubrajaju se među najčešće probleme urinarnog trakta.
Svake se godine skoro pola milijuna osoba javi na hitnu zbog tegoba koje
uzrokuju.

Stvaraju se kada se u mokraći nakupi previše određenih supstanci koje se kristaliziraju i tako formiraju kamenac unutar urinarnog trakta (bubrezi, mokraćovod, mjehur i mokraćna cijev). Mogu sadržavati razne kombinacije kemijskih spojeva, no najčešće se radi o nakupinama kalcija u kombinaciji sa oksalatima ili fosfatima. Ove kemikalije se normalno nalaze u našoj svakodnevnoj prehrani ili u kostima i mišićima

Rowatinex kapsule – prirodni lijek

Rowatinex je prirodni lijek na bazi terpena i učinkovit dodatak pri terapiji bubrežnih kamenaca. Rowatinex inhibira proces stvaranja kamenaca već u ranoj fazi, potiče otapanje kamenaca, pospješuje izlučivanje urina i ublažuje grčeve mokraćnih puteva, te na taj način olakšava prolaženje bubrežnih kamenaca. Terapijski učinak uravnotežene kombinacije terpena pozitivno djeluje na mokraćne puteve, pospješujući protok krvi kroz bubrege i smanjujući količinu koncentriranog urina.

Način primjene: Ne odredi li liječnik drukčije, uobičajena doza je od jedne do dvije kapsule tri puta na dan prije obroka, a za djecu od šest do 14 godina jedna kapsula dva puta na dan prije obroka.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Uvoznik i zastupnik za Hrvatsku: Medical Intertrade d.o.o.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo