Što ako vas prehlada i gripa ne zaobiđu? - Ordinacija.hr
Zdravlje

Zdravlje

Što ako vas prehlada i gripa ne zaobiđu?

Svake godine, osobito zimi, prehlada i gripa nas ponovno iznenade. Od njih obolijevaju svi, bez obzira na spol i starost.

Najbolja zaštita od prehlade i gripe jest izbjegavanje kontakata sa zaraženim osobama i boravka u zatvorenim prostorijama gdje boravi puno ljudi. Potrebno je često provjetravati prostorije i prati ruke. Poželjno je dodatno obogatiti prehranu voćem, povrćem i vitaminima kako bi poboljšali imunitet. U slučaju da ipak obolite, preporučuje se uzimanje dosta tekućine, vitamina C te opet, voća i povrća.

Lijek koji učinkovito otklanja više simptoma gripe i prehlade odjednom je Grippostad C, najprodavaniji lijek za liječenje simptoma prehlade i gripe u Njemačkoj. Grippostad C sadrži optimalne aktivne sastojke u djelotvornim omjerima. Ta dobro podnošljiva kombinacija aktivnih sastojaka s jedne strane ublažava tegobe, a s druge strane aktivira mehanizme samoizlječenja u ljudskom tijelu. Upravo zbog toga se pacijent brzo ponovno osjeća ”fit”.

Zahvaljujući svom sastavu, Grippostad C snižava povišenu tjelesnu temperaturu, ublažava bolove (npr. glavobolju i bolove u mišićima), smanjuje kihanje i curenje iz nosa, povećava otpornost organizma i općenito, smanjuje intenzitet prehlade i gripe.

Potražite Grippostad C u svojoj ljekarni!

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Ordinacija.hr

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo