Suvremene laserske metode ispravljanja dioptrije u Opto Centru - Ordinacija.hr
Zdravlje

Zdravlje

Suvremene laserske metode ispravljanja dioptrije u Opto Centru

Lasersko skidanje dioptrije bezbolno je i brzo rješenje za korekciju vida na koju su se unazad 30 godina odlučili milijuni ljudi.

OPTO CENTAR je jedinstveni očni centar u središtu Zagreba s preko 35 godina iskustva u području oftalmologije i optike. S dvije suvremene operacijske dvorane i ambulantama opremljenim vrhunskom dijagnostičkom opremom OPTO CENTAR svojim pacijentima pruža vrhunsku uslugu za zdravlje očiju, nudeći kompletna, zaokružena rješenja i savjete, neovisno o tome trebate li naočale, kontaktne leće, ugradnju leća u oko ili lasersku korekciju vida koju već više od 10 godina uspješno provode stručnjaci u očnoj poliklinici.

Osoban pristup, dugogodišnje iskustvo vrhunskog stručnog tima i suvremena tehnologija na kojoj se obavljaju pregledi i zahvati osnovne su karakteristike pristupa pacijentima poliklinici OPTO CENTAR. Od prvog pregleda, za vrijeme samih zahvata, kao i na kasnijim kontrolama kroz cijeli proces svakog pojedinog pacijenta vodi sam liječnik poliklinike.

Očna poliklinika OPTO CENTAR u proteklom je desetljeću neprekidnim ulaganjima u edukaciju svojih djelatnika u vodećim svjetskim institutima kao i nabavom sofisticirane opreme postala jedna od vodećih ustanova za liječenje bolesti prednjeg očnog segmenta u Hrvatskoj.

Svako oko je drugačije i vrlo je važno pristupiti pregledima i zahvatima individualno. U poliklinici zato izvodimo sve svjetski priznate metode za lasersku korekciju dioptrije, ističe voditelj poliklinike dr. sc. Adrian Lukenda, kirurg s više od 10 godina iskustva u laserskoj korekciji dioptrije.

Lasersko skidanje dioptrije bezbolno je i brzo rješenje za korekciju vida na koju su se unazad 30 godina odlučili milijuni ljudi. Težeći najvišim svjetskim standardima kako bi pacijentima osigurali vrhunsku uslugu, u poliklinici OPTO CENTAR osiguravaju mogućnost skidanja dioptrije svim danas priznatim LASIK i PRK metodama. Kako nisu svi pacijenti idealni kandidati za lasersku korekciju vida, stručnjaci u poliklinici preporučit će i druge operativne metode poput ugradnje umjetne leće u oko ili po potrebi savjetovati ostanak na naočalama i kontaktnim lećama.

Korištenje najnovije tehnologije u poliklinici OPTO CENTAR poput femtosekundnog lasera u kombinaciji s „wavefront“ vođenom tehnologijom, dodatna je garancija uspjeha za zdravlje vaših očiju. No, za dobar ishod potrebno je zdravlje vaših očiju prepustiti rukama stručnjaka koji će prije zahvata napraviti kompletan, detaljan pregled i upoznati vas s prednostima i mogućim rizicima laserske korekcije dioptrije, na temelju čega ćete moći s povjerenjem donijeti najbolju odluku za sebe.

Stoga je formula za postizanje najboljeg rješenja za vaš dobar vid povjerenje i iskustvo iza kojeg stoje dugogodišnji rezultati stručnog tima očne poliklinike OPTO CENTAR.

Obratite nam se s povjerenjem na br. telefona 01/46 86 544 ili za više informacija posjetite www.opto-centar.hr.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo