Zdravlje

Zdravlje

Spoj izvrsnosti i ekspertize s idealnim uvjetima liječenja: dr. Mladen Miškulin udružio je snage sa Specijalnom bolnicom Arithera

Pacijentima je na tržištu ortopedskih usluga sada dostupan još širi, kvalitetniji i sveobuhvatniji pristup liječenja ortopedskih bolesti i povreda 

Liječničkom i ortopedskom timu Specijalne bolnice Arithera, jedne od vodećih privatnih bolnica na području ortopedije i članici Arsano Medical Group pridružio se doc. dr. sc. Mladen Miškulin, prim. dr. med., istaknuti ortopedski stručnjak.  

U ovom spoju znanja, stručnosti, vještine i uvaženosti doc. dr. sc. Mladena Miškulina te idealnih uvjeta kirurškog liječenja ortopedskih ozljeda i bolesti u SB Arithera, pacijentima će biti dostupan najsveobuhvatniji program liječenja lokomotornog sustava u Hrvatskoj.  

Bole vas zglobovi? Simptomi osteoartritisa uspješno se mogu liječiti ako se bolest otkrije na vrijeme

Doc. dr. sc. Miškulin svoju ambulantu imati će u Aritherinoj poslovnici u Petrovoj 128 u Zagrebu, a ujedno će djelovati i u poslovnici Arithere u Dubrovniku, kao i u ordinacijama u Splitu te Nikšiću u Crnoj Gori.   

Doc . dr. sc. Mladen Miškulin, prim. dr. med., specijalist ortopedije i traumatologije, usavršavao se u renomiranim ortopedskim klinikama poput Istituto Ortopedico Rizzoli u Bologni te Ortopedskoj Klinici u Genovi. Sudjelovao je na brojnim nacionalnim i međunarodnim kongresima te je autor znanstvenih i stručnih radova.

Njegovo uže područje djelovanja su ugradnje endoproteza zglobova, artroskopska kirurgija, sportska ortopedija i traumatologija. Njegov rad ostavlja značajan utjecaj na području sportske medicine te doprinosi razvoju hrvatskog ortopedskog sektora novim medicinskim spoznajama i postupcima. Zbog svog rada i doprinosa u sportu odlikovan je od strane Predsjednika Republike Hrvatske odlikovanjem Reda hrvatskoga pletera. 

Briga o pacijentu mi je na prvom mjestu. Uvijek sam nalazio zadovoljstvo vraćanja pacijenata u život pun pokreta. Sretan sam što sam se pridružio timu Specijalne bolnice Arithera, jer sada mogu svojim pacijentima pružiti zaista cjelokupan proces liječenja na jednom mjestu. Od prvog pregleda, dijagnostike, do operacija u suvremeno opremljenim salama, izvrsne brige o pacijentu na bolničkom odjelu, pa sve do kompletne fizikalne terapije i rehabilitacije do konačnog oporavka. Pacijenti sada mogu biti dio priče jednog istinskog, cjelovitog i potpunog ozdravljenja i oporavka nakon ortopedskih zahvata, izjavio je doc. dr. sc. Mladen Miškulin, prim. dr. med. povodom pridruživanja.  

Ovom suradnjom Specijalna bolnica Arithera dodatno obogaćuje svoje ortopedske usluge donoseći nove metode i širi spektar liječenja ortopedskih bolesti te svojom zdravstvenom ponudom predstavlja jedan od najinovativnijih pristupa i opsega ortopedskog liječenja na tržištu.  

S dolaskom dr. Miškulina, naša bolnica sada je još više prepoznata u liječenja lokomotornog sustava. Uvijek smo se vodili principima individualiziranog pristupa pacijentima i mogućnostima zaokruženog procesa liječenja. U tome nam ključnu ulogu igra ekspertiza ovakvih liječnika, dok im mi želimo pružiti bolničke resurse dostojne istinski kvalitetne medicinske usluge, dodala je Arijana Hegediš Došen, ravnateljica Specijalne bolnice Arithera.  

Više informacija o uslugama doktora Mladena Miškulina u Specijalnoj bolnici Arithera, kao i mogućnosti rezervacije termina, proučite na: https://arithera.hr/usluge/ortopedija/ortopedija-dr-miskulin/.  

O Specijalnoj bolnici Arithera 

Specijalna bolnica Arithera jedna je od najvećih privatnih bolnica u Republici Hrvatskoj, a široka ponuda zdravstvenih usluga čini Aritheru vodećom institucijom u privatnom medicinskom poduzetništvu. Individualni pristup liječenju i apsolutna posvećenost potrebama pacijenata 25 godina je prioritet tima od 120  djelatnika Specijalne bolnice, od profesora i liječnika specijalista, do fizioterapeuta,  medicinskih sestara i tehničara. Djeluje na četiri lokacije u Zagrebu i Dubrovniku kroz iznimno široki spektar medicinskih usluga, a od 2022. godine članica je Arsano Medical Group. Popis medicinskih usluga moguće je pronaći na sljedećoj poveznici.  

O Arsano Medical Grupi 

Arsano Medical Group je vodeća i najbrže rastuća grupacija privatnog zdravstvenog sektora u Adria regiji. Putem kombinacije dobro planiranih korporativnih akvizicija, organskog rasta i novih ulaganja, unaprjeđuje se cjelokupna ponuda privatnih i zdravstvenih ustanova, a sve s ciljem očuvanja zdravlja i poboljšanja kvalitete života pacijenata. U svojim ciljevima, grupacija se fokusira na individualni pristup pacijentu, primjenu suvremenih tehnologija, kao i osnaživanju poslovanja ustanovama koje postaju dio grupe. Članice Arsano Medical Grupe osim Specijalne bolnice Arithera su Poliklinika Aviva, SB dr Nemec, Poliklinika Urocentar, Poliklinika Dijagnostika 2000, Ustanova za zdravstvenu njegu Latebra i Digitalna Slikovna Dijagnostika (SLO).  Više informacija pronađite na https://www.arsanomedical.com/hr/   

PROMO ČLANAK

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo