Zdravlje

Zdravlje

DAR UZ ORDINACIJU I VEČERNJI LIST

Zaštitite kožu od sunca, uboda insekata, iritacije i crvenila uz NeoVIDERM emulziju

U subotu 24. lipnja uz Ordinaciju i Večernji list darujemo tester NeoVIDERM emulzije

Novi broj magazin Ordinacija donosi brojne zanimljive teme, ali puno dobrih vijesti. Naime, pojavio se tračak nade za 100.000 oboljelih od Alzheimerove bolesti u Hrvatskoj budući da je Europska agencija za lijekove zaprimila zahtjev za primjenu lijeka protiv ovog teškog oblika demencije. Isti lijek već je odobren u SAD-a, dok bi na europsko tržište trebao stići krajem godine.

Ljeto je vrijeme kada kožu posebno moramo zaštiti od sunca i raznih uboda insekata stoga je veoma bitno da u svojoj kućnoj ljekarni imate sredstvo za umirenje opeklina i upalnih procesa koje dubinski hidratizira i ubrzano regenerira kožu. Jedan takav proizvod je i emulzija neoVIDERM – medicinski proizvod koji pridonosi zaštiti kože, njenoj dubinskoj hidrataciji, umiruje kožu nakon kozmetičkih tretmana poput microneedlinga, kemijskih pilinga,  depilacija i lasera te smiruje opekline od sunca i upalne procese te potpomaže i ubrzava regeneraciju kožnog tkiva kod raznih oštećenja poput posjekotina, ogrebotina i raznih vrsta rana.

Paket magazina Ordinacija i Večernji list uz tester neoVIDERM emulzije potražite u subotu 24. lipnja za samo 2,80 € (21,10 kn).

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo