Zdravlje

Zdravlje

Curaprox CS četkice za zube – nježnost u koju se lako zaljubiti

Njegovani i lijepi zubi znače samopouzdanje, a samopouzdanje povećava šanse za uspjehom u ljubavi i u poslu. Stoga, priuštite si uspjeh, osjetite nježnost Curaprox četkice i dopustite svojim zubima i desnima da se u nju zaljube.

Prilikom četkanja zuba primijetili ste manju količinu krvi na vašoj četkici za zube. Bez panike. Ta neugodna pojava naziva se krvarenje desni ili gingivitis i znak je upale desni. No kako spriječiti, odnosno zaustaviti upalu desni?

Prema definiciji, upala desni nastaje ako se svakodnevno i temeljito ne čiste nakupljene mekane zubne naslage (plak) s površine zuba. Neočišćene zubne naslage svojim toksičnim sastavom napadaju zubno tkivo, uzrokujući pri tome njegovu upalu, a utječu i na sistemsko zdravlje jer putem krvi putuju po cijelom organizmu.

No, razlog upale desni nije samo neredovito četkanje zuba. Veliki broj korisnika svakodnevno pere svoje zube, ali problem upale desni i dalje ostaje. Razlog tome je korištenje četkica s malim brojem vlakana (uobičajene četkice sadrže 500-800 vlakana), koja su tvrda i ne mogu potpuno očistiti površinu zuba, kao i teže dostupna mjesta između zuba i desni (rub desni).

Zbog toga, idealna četkica, koja će osigurati zdravlje zuba i desni, mora ispunjavati sljedeće uvjete:

  • imati što veći broj vlakana na maloj glavi četkice – za učinkovitije čišćenje
  • mekana vlakna – za čišćenje mekanih zubnih naslaga, bez traumatiziranja desni
  • tanka i gusta vlakna – koja prodiru u teže dostupna mjesta (rub desni).

Prije više od 20 godina švicarska tvrtka Curaden International predstavila je svoju prvu Curaprox CS zubnu četkicu. Od tada velik broj doktora dentalne medicine diljem svijeta, kao i mnogi dentalni stručnjaci, rado je preporučuju. Iznimno nježne za zube i desni, u svojem minimalističkom dizajnu i šarenilom boja Curaprox CS četkice osvojile su srca mnogih svojih korisnika.

Tajna svih Curaprox četkica za zube jest u vlaknima. One ne sadrže najlonska vlakna kao ostale na tržištu, već su njihova vlakna napravljena od posebnog materijala pod nazivom CUREN®, koja su iznimno nježna i tanka. Neuobičajeno velik broj vlakana na glavama Curaprox CS četkica očistit će vaše zube besprijekorno i bez traumatiziranja desni.

Vlakna

Glavne značajke Curaprox CS četkica za zube:

  • nježnost zahvaljujući tankim CUREN® vlaknima
  • učinkovito čišćenje površina zuba i ruba desni zahvaljujući gusto raspoređenim CUREN® vlaknima
  • pristup svim mjestima: kompaktna glava, blago nagnuta
  • osmerokutna drška četkice omogućava čišćenje zuba pod pravim kutem i tako osigurava bolje čišćenje.

Curaprox CS četkice namijenjene su za svačiji ukus, iznimno su mekane i u ponudi možete pronaći četkice s 1560 (soft), 3960 (supersoft) ili 5460 (ultrasoft) vlakana. Kada ste odabrali mekoću svoje Curaprox četkice, pronađite boju i stil koji vam odgovara. Hoće li to biti jedna od duginih boja iz široke palete ili pak limitirano ultrasoft izdanje kao što je crna Curaprox CS 5460 ultrasoft “BlackEdition” ili najnovija romantična Curaprox CS 5460 ultrasoft “Valentine’s Edition” za nadolazeći mjesec veljaču, vama je na izbor.

Njegovani i lijepi zubi znače samopouzdanje, a samopouzdanje povećava šanse za uspjehom u ljubavi i u poslu. Stoga, priuštite si uspjeh, osjetite nježnost Curaprox četkice i dopustite svojim zubima i desnima da se u nju zaljube.

Curaprox CS četkice možete kupiti putem internet trgovine Zdrav osmijeh.com, bolje opremljenim ljekarnama, kao i u dm i Kozmo drogerijama.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo