Zdravlje

Zdravlje

Imate manjak zubi? Uz najnapredniju metodu Zygoma All-On-4 pomažemo u rješavanju vaših problema! Prijavite se na besplatan prvi pregled!

Naručite se besplatno na pregled i dijagnostiku!

Uz tim profesionalaca i stručnjaka pod vodstvom dr. Zdenka Trampuša u klinici Ortoimplant Dental Spa, zubnim implantatima ne samo da pomažu u rješavanju vaših problema manjka zubi, nego vam nude i jedinstven oblik jamstva na europskom tržištu: doživotno praćenje i održavanje vaših zubi bez ikakvih dodatnih troškova.

Klinika Ortoimplant Dental Spa specijalizirana je za najnaprednije metode rješavanja manjka zubi!

Inovativna metoda All-on-4 omogućava potpunu rekonstrukciju zubnog niza na samo četiri implantata. Ugradnja je digitalno navođena, ugrađuju se najkvalitetniji zubni implantati na tržištu, a najsuvremenijim metodama se uklanja potreba za proširenjem kostiju ili podizanjem sinusa.

Ako ste duže vrijeme bez jednog ili više zuba, kost se povlači. Pri dentalnim implantološkim zahvatima je ponekad potrebno i nadograditi kost, ali uz najsuvremeniju Zygoma All-On-4 metodu ta prepreka se preskače, a samim tim nema ni potrebe za dugotrajan proces oporavka.

Dr. Zdenko Trampuš je uveo još jednu novost u svakodnevnu kliničku praksu – pterigoidne zubne implantate. Oni su alternativna opcija iskorištavanja preostale čeljusne kosti kao sidrišta za implantate koja vas također može pripremiti za svjetliju i bezbrižniju budućnost.

Naručite se besplatno na pregled i dijagnostiku!

Prvi pregled i dijagnostika su potpuno besplatni pa se naručite na broj telefona +385 1 3703 498 ili putem kontakt forme na službenoj stranici.

U klinici Ortoimplant Dental Spa vas očekuju sve stomatološke usluge na jednom mjestu. Tim vrhunskih liječnika pod vodstvom stručnjaka dr. Zdenka Trampuša se brine za vaše potrebe i želje: od estetskih zahvata, protetike, kompletnih rekonstrukcija i funkcijske terapije preko endodoncije te implantoloških i kirurških zahvata do ortodoncije.

Dental Spa koncept je jedinstven u Hrvatskoj. Posjet stomatologu doista može biti ugodno iskustvo. U opuštenoj atmosferi će vam biti osigurana najkvalitetnija stomatološka usluga, a dostupne su vam i masaže, aromaterapije, terapije kisikom i biomagnentom rezonancijom te druge medicinsko-terapijske metode koje će vas pripremiti za stomatološki tretman ili vas njegovati nakon njega. Rezervirajte termin sada.

Ako se pitate što su implantati i zašto ugraditi implantate?

Implantati pristaju svima – mladima i starima. Oni se mogu opisati kao umjetni korijen (izgrađen od jednog od najčvršćih materijala na svijetu – titana) ugrađen u kost koji zamjenjuje prirodni korijen zuba.

Implantati štite i zdrave zube. Pitate se kako? Klasične krune i mostovi zahtijevaju rezanje ili brušenje vaših okolnih prirodnih zuba što skraćuje njihov životni vijek, a uz implantate taj problem nećete imati. Implantat se ugrađuje na mjestu na kojem nedostaje zub pa su vaši prirodni i zdravi zubi na sigurnom.

Majka priroda nam je dala samo dvije šanse za savršen osmijeh, ali tehnologijom i inovacijama smo nadišli taj problem. Krunica ili most fiksirani na implantate vraćaju osjećaj i funkciju prirodnih zuba.

Uz besplatan pregled i dijagnozu, metodama All-on-4, All-on-6, Zygoma All-on-4 ili pterigoidnih implantata, klinika Ortoimplant Dental Spa problem manjka zubi pretvara u ugodno iskustvo.

Naručite se na prvi pregled i dijagnostiku besplatno putem kontakt forme na službenoj stranici ili na broj telefona + 385 1 3703 498.

Ordinacija.hr

Foto: Promo

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo