Zdravlje

Zdravlje

Implantati bez kiruškog zahvata

Kako bi omogućili svojim pacijentima BEZBOLNOST a prije svega PRECIZNU I SIGURNU ugradnju implantata tamo gdje je potrebna naša ordinacija je uvela NAJNOVIJI sustav 3D IMPLANTOLOGIJE-MGUIDE.

Mis Implants je svjetska kompanija koja proizvodi, dizajnira, razvija i prodaje najsuvremenije zubne implantate, vanjske nadogradnje, rješenja za kompletnu oralnu rehabilitaciju pa tako su razvili i najnoviji sustav MGUIDE SUSTAV-3D IMPLANTACIJA. Mis implantati se zbog svoje razvojne inovativnosti koriste u najboljim klinikama u cijelom svijetu.

MGUIDE-3D IMPLANTACIJA 

MGUIDE implantacija je implantacija putem CT-a ČELJUSTI I ŠABLONE te je zapravo ugradnja implantata BEZ KIRUŠKOG ZAHVATA, ŠAVOVA, KRVI I BEZ BOLOVA I OTOKA NAKON ZAHVATA.

zubni implantati

3D implantologijia ili kako ju zovu kompjuterski navođena implantologija je nešto što u stomatološkoj ordinaciji Dental Estetic Studio u Zagrebu tim radi već više od 5 godina, ali od nedavno i sa Mis implantatima.

Kako se to radi:

Sve što nam treba prije samog zahvata je CT pacijenta i dolazak pacijenta na skeniranje. CT je trodimenzionalna slika čeljusti pomoću koje dobivamo jako preciznu vizualizaciju zubnih struktura gdje TOČNO VIDIMO debljinu kosti, visinu, gustoću i anatomske strukture. Samim time uz pomoću posebnog programa na računalu možemo precizno postaviti implantat koji će biti idealne veličine u odnosu na kost kao i idealno pozicioniran.

zubni implantati

Podaci skeniranja i CT se šalju u Mis Implant kompaniju koja uz pomoću računala planira idealnu poziciju implantata i izrađuje printanjem model pacijenta i šablonu za implantiranje.

Kad pacijent dođe na implantiranje postavlja se šablona u usta i direktno se kroz šablonu ugrađuje implantat. Naravno da sve ovo dolazi u obzir ukoliko pacijent ima dovoljnu debljinu i visinu kosti, a ukoliko je nema potrebno ju je nadomjestiti, što se danas veoma uspješno radi.

Skeniranje situacije u ustima i printanje modela i šablone omogućuju strahovito veliku preciznost ovog zahvata tj. ugradnje implantata bez kiruškog zahvata i zato je ova vrsta implantacije velika budućnost u implantologiji.

Pacijenti su izrazito zadovoljni ovom tehnikom postavljanja implantata jer :

  • NEMA BOLI
  • BRZ JE PROCES IMPLANTACIJE
  • SAVRŠENO JE PRECIZNO POZICIONIRAN IMPLANTAT S OBZIROM NA ANATOMSKE STRUKTURE
  • MAKSIMALNO KORIŠTENJE RASPOLOŽIVE KOSTI
  • NEMA REZOVA, ŠAVOVA, NI OTOKA
  • OKOLNI ZUBI NISU DIRANI 

 www.ordinacijaknego.hr/

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo