Zdravlje

Zdravlje

Nova Plidenta – više od paste za zube

Već 36 godina Plidenta brine o zdravlju zubi i usne šupljine. Hrvatska pasta za zube je svojom proizvedenom količinom i liderskom pozicijom u tih, nešto više od tri desetljeća, 5 puta okružila svijet, napunila više o 6 olimpijskih bazena i svojom težinom odgovara zajednici od 7 320 afričkih slonova.

Zato je Plidenta apsolutno zaslužila najljepši poklon za svoj rođendan – novu, unaprijeđenu ambalažu i poboljšane formulacije, te dvije nove paste koje će vaš osmijeh učiniti besprijekornim.

Plidenta, hrvatska pasta za zube farmaceutske kvalitete, ove godine slavi svoj 36 rođendan i kao najljepši poklon dobila je novi dizajn, inovativne sastojke i dvije nove formulacije koje prate trendove u njezi usne šupljine. Generacije koje su odrasle uz Plidentu od sada će uživati u novoj tubi s praktičnim flip-top zatvaračem koji omogućava praktičniju upotrebu omiljene paste, a ujedno pruža mogućnost da pasta samostalno stoji na umivaoniku te tako uvijek bude pri ruci.

Poznate formulacije najprodavanijih Plidenta pasti za zube, poput Super Fresh, Herbal, Extra White i drugih, obogaćene su inovativnim farmaceutskim sastojcima za besprijekornu čistoću i zdravlje zubi te desni. Inovativnim Symguard kompleksom, koji djeluje protiv loših bakterija koje izazivaju karijes, loš zadah, plak i gingivitis te je učinkovit antioksidans, obogaćene su funkcionalne paste kako bi štitile usnu šupljinu od loših bakterija tijekom cijelog dana. Hijaluronskom kiselinom obogaćene su paste za izbjeljivanje zubi jer upravo ovaj sastojak blagotvorno djeluje na zaštitu i osnaživanje zubnog mesa.

Uz to, u Plidenta ponudi sada možete pronaći i dvije nove, formulacijski inovativne paste – Bio Cannabis i izvrsnu Black&Gold pastu.

Nova Plidenta Bio Cannabis pasta za zube sadrži 3% CBD iz hrvatskog, ekološkog uzgoja, koji moćno štiti od loših bakterija, održava zube i desni zaštićenima, zdravima i jakima, umiruje i sprječava nadražaje te djeluje protiv karijesa i lošeg zadaha. Koktel kanabidiola iz ulja eko konoplje uz 100% prirodne ekstrakte ružmarina, paprene metvice i florida izuzetno je učinkovit u njezi zubi i desni, a ujedno vrlo ugodnog, prirodno svježeg okusa. Nakon četkanja, osjećaj svježine i čistoće zubi je dugotrajan, a desni su zdravo ružičasti. 

Nova Plidenta Black&Gold pasta za zube inovativnog sastava izvrsno čisti zube, uklanja mrlje s cakline i pruža blistavo bijeli osmijeh. Obogaćena finim česticama aktivnog ugljena i zlatnom prašinom, prirodno privlači nečistoće sa zuba, a pri tome ne djeluje abrazivno niti oštećuje osjetljivu zubnu caklinu. Uz dodatak hijaluronske kiseline moćno osnažuje i štiti osjetljivo zubno meso. Ugodnog okusa, pruža ugodnu, dugotrajnu svježinu.

Nove Plidenta paste za zube dostupne su vam na svim prodajnim mjestima od velikih trgovina do drogerija.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo