Osjeti atmosferu Brazila – Curaprox navija za zdrave zube i desni - Ordinacija.hr
Zdravlje

Zdravlje

Osjeti atmosferu Brazila – Curaprox navija za zdrave zube i desni

Većina muške (no, vjerujemo i dio ženske) populacije složila bi se s tvrdnjom da je najvažnija sporedna stvar na svijetu – nogomet. Odbrojavanje do svjetskog prvenstva u Brazilu je započelo, a za nogometno ludilo koje je pred nama, švicarska tvrtka Curaden osmislila je novo limitirano izdanje četkica CURAPROX CS 5460 “ultra soft” – Brasil World Cup Edition.

No, zašto baš Curaprox CS 5460 “ultra soft” četkica za zube?

Najvažniji dio svake zubne četkice jesu njezina vlakna. Za razliku od drugih proizvođača, tvrtka Curaden za izradu vlakana na Curaprox četkicama ne koristi najlon. Umjesto njega koristi vrlo tanka vlakna napravljena od CUREN® materijala. CUREN® omogućava vlaknima da budu iznimno tanka i tako ne oštete desni prilikom četkanja zubi. A upravo velik broj tankih CUREN® vlakana (preciznije, njih 5.460) čini posebnost CURAPROX CS 5460 “ultra soft“ četkice za zube. Uobičajene četkice koje se nalaze na policama trgovina u prosjeku imaju 500 – 800 vlakana. Zbog mekih i gustih vlakana, Curaprox četkica besprijekorno čisti teško dostupna mjesta u ustima i osigurava dugotrajno zdravlje zuba i desni.

Zahvaljujući svojoj osmerokutnoj dršci, Curaprox četkice osiguravaju savršen položaj četkanja. Video prikaz pravilnog načina četkanja s Curaprox četkicama za zube možete pogledati na YouTube kanalu: Curaprox Hrvatska.

U novom pakiranju brazilskog Curaprox izdanja nalaze se dvije CS 5460 “ultra soft” četkice u zeleno – žutoj kombinaciji, a u tom neodoljivom paru zajedno tvore brazilsku zastavu. Novu limitiranu seriju Curaprox četkica možete kupiti putem Internet trgovine www.zdrav-osmijeh.com ili u odabranim ljekarnama.

Neka brazilsko nogometno ludilo zavlada i Vašom kupaonicom!

Raspoloživa količina novog izdanja je ograničena i traje do isteka zaliha!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo