Zdravlje

Zdravlje

Plidenta – najkvalitetnija zubna pasta u Hrvatskoj

Plidenta je najkvalitenija robna marka zubnih pasti na hrvatskom tržištu, prema istraživanju tržišta QUDAL – QUality meDAL 2015/2016, koje je tijekom siječnja ove godine provela švicarska certifikacijska organizacija ICERTIAS na uzorku od 1.200 hrvatskih potrošača starijih od 15 godina, koji su u najvećem broju odgovorili da upravo Plidenta nudi u Hrvatskoj apsolutno najvišu razinu kvalitete od svih zubnih pasti na tržištu.

Plidenta je osvojila najvišu ocjenu s 5 zvjezdica, kao robna marka kojoj su potrošači dali najveće povjerenje u pitanjima kvalitete i pozicionirali ju na prvo mjesto u kategoriji zubnih pasti. Vrijednost QUDAL istraživanja je u tome da mjeri isključivo iskustvo, mišljenje, zadovoljstvo i percepciju potrošača o tome tko na tržištu nudi najvišu razinu kvalitete, a ispitanici umjesto na unaprijed ponuđena pitanja, odgovaraju na pitanja otvorenog tipa, posve slobodno što smatraju najprimjerenijim odgovorom.

Lansirana 1984. godine, Plidenta je od početka zamišljena kao robna marka za zdravlje i lijep izgled zubi. Zahvaljujući farmaceutskoj ekspertizi i kvaliteti temeljenoj na originalnim formulacijama i 60-godišnjem iskustvu u proizvodnji zubnih pasti, Plidenta je vrlo brzo postala najpopularnija zubna pasta na tržištu, a njezina kvaliteta i liderska pozicija potvrđene su priznanjima Izvorno hrvatsko i Hrvatska kvaliteta te nagradama Trusted brand, Superbrands i Cropak.

www.plidenta.com; www.facebook.com/plidenta.hr; www.pinterest.com/plidenta

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo