Zdravlje

Zdravlje

Pobjednici Zeodent nagradnog natječaja imaju razloga za sjajan osmijeh

Završio je nagradni natječaj u kojemu ste opisivali kako zamišljate idealan Božić, a petero sretnih dobitnika osvojili su poklon pakete od kojih svaki sadrži po 4 Zeodent® proizvoda.

Bernardica Flegar i Vladimir Rakoš imali su slične, jednostavno savršene vizije: uživanje u zagrljaju voljene osobe dok u kaminu pucketa vatra, a sobom se širi ugodna glazba i mirisi božićnih slastica…

I Nikolina Turkalj napisala je slasni scenarij: “Suprug donosi kruh pečen u peći na drva, koji smo zamijesili još sinoć… Prostoriju ispunjava neodoljiv miris kruha… Doručak bez stresa… Oho, i naša djevojčica tapka u pidžami jer joj nešto fino miriše…”

Gordana Mičuga kaže da njezin idealan Božić uključuje cijelu obitelj u jednostavnim uživancijama poput druženja i igranja društvenih igara.

Mira-Marija Vlašić osvojila nas je toplom pričom: “Suprug i ja iza sebe imamo 48 godina braka! Za nas je idealan Božić kad nas posjete naše četiri unučice i kad ih možemo darivati i promatrati sreću na njihovim licima. Topli zagrljaji i poljupci koji pršte griju naše promrzle kosti dugo, dugo! Ispod bora volimo pričati priče, a unučice najviše zanima kako je bilo kad smo mi bili mali i koje smo sve nestašluke izvodili. Nema ljepšeg poklona i provoda za dedeka i bakicu!”

Dobitnici Zeodent® poklon paketa otkrit će zašto je sa Zeodentom dosad više od 10.000 korisnika u Hrvatskoj uspješno riješilo svoje probleme s desnima i zubnim kamencem. 

Zubni kamenac najčešći je uzročnik lošeg daha jer se u njemu nakupljaju bakterije. Zeodent® u potpunosti odstranjuje sav plak redovitim četkanjem – uključujući i zubni kamenac jer je to zapravo plak “tvrd kao kamen”, te dajući zubima besprijekoran trajni sjaj. 

Zamjenska zubna pasta u prahu za svakodnevno četkanje zubi, desni i jezika Zeodent® najučinkovitije je sredstvo da se riješite zubnog kamenca i problema s desnima – zauvijek!

Zeodent® je prirodni mineralni zubni prah proizveden od aktiviranog vulkanskog minerala zeolita bez primjesa i dodataka. Ne djeluje abrazijom, nego principom ionske razmjene i pH razlike u ustima. Sprečava gubitak minerala iz zubi, jača zubno meso i hrani ga s vrijednim mineralima. Dovoljno je upotrebljavati mekanu zubnu četkicu.

Već nakon korištenja jednog pakiranja Zeodenta® koje kod redovnog svakodnevnog čišćenja traje 5-6 mjeseci za jednu osobu, u roku od nekoliko tjedana zubi će biti potpuno glatki i blistavi iznutra i izvana, novi kamenac se neće stvarati, nestat će loš dah i afte, osjetljive i krvareće desni ojačat će i zacijeliti!

Zeodent® odstranjuje žutilo na zubima od kave, cigareta i čaja bez poliranja i ribanja, do prirodne boje svakog pojedinca, a ne izbjeljuje zube.

Zeodent® se koristi kao zamjena za zubnu pastu, a možete ga koristiti i zajedno sa zubnom pastom. Na početku uporabe preporučuje se korištenje bez zubne paste za postizanje boljeg i bržeg učinka. Navlažena zubna četkica uroni se u prah, a zubi, desni i jezik četkaju se na uobičajen način, i nakon toga se sve ispere vodom.

Više o proizvodu možete doznati i naručiti ga na www.PotpunoNovOsjecaj.com preko obrasca narudžbenice ili putem telefona 01/36 44 884 (svaki radni dan od 9 do 16 sati) ili 095/855 33 91 (svaki dan od 9 do 20 sati). Za sve upite pišite u tvrtku PETRAM-promet d.o.o. na petram@zg.t-com.hr

Ordinacija.hr    

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo