Zdravlje

Zdravlje

Proizvodi za zubnu higijenu koji će ispuniti vaša očekivanja? Isprobajte Jordan!

Ova norveška marka proizvoda za zubnu higijenu već više od 175 godina donosi osmijeh na lica svojih korisnika. Kao vodeći proizvođač inovativnih proizvoda za zubnu higijenu u Skandinaviji, Jordan odlikuje jednostavan i privlačan dizajn čemu svjedoče brojne dizajnerske nagrade.

Jordan stalno razvija nove oblike proizvoda, a osim četkica za zube za odrasle i za djecu, obuhvaća i druga pomoćna sredstva za čišćenje međuzubnih prostora – zubne konce i međuzubne četkice koji osiguravaju zdravu higijenu zuba ujutro i navečer.

Odabir pravilne četkice za zube je prvi i najvažniji korak prema održavanju pravilne zubne higijene. Uživajte u različitim paletama boja Jordan četkica i različitoj debljini vlakana – soft i medium hard.

Jordan Individual serija

Za djecu je Jordan kreirao zanimljive četkice koje uče djecu pravilnom četkanju zuba. Step 1, 2 i 3 su prilagođene i izgledom i vlaknima različitim potrebama higijene zuba djece, ovisno o njihovoj dobi. Tako se Step 1 četkica može i koristiti kao prsten za žvakanje.

Jordan Step 1 za dob 0-2 g.

 

Sve dječje četkice imaju posebno obojana vlakna koje služe kao indikator koliko paste za zube koristiti.

Jordan Step 2 i 3

Međutim, četkicom za zube se mogu očistiti samo one površine koje možemo vidjeti. A što je s prostorima između zuba?

Postoji cijela linija zubnih konaca koji zadovoljavaju sve potrebe korisnika, čak i one najzahtjevnije – za uske ili šire međuzubne prostore, zadebljani sa spužvicom ili u obliku trake.

Jordan zubni konci Easy Slide, Expand Fresh i Multi Action

 

Jordan – norveška kvaliteta!

Jordan proizvode za oralnu higijenu možete kupiti putem web trgovine www.zdrav.osmijeh.com, u pojedinim ljekarnama, Müller i Bipa drogerijama te Billa prodavaonicama.

Ordinacija.hr

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo