Losion obećava pojačan libido kod muškaraca

sreca muskarac

Pomoć stiže u obliku losiona koji se nanosi ispod pazuha.

Prema istraživanju proizvođača losiona imena Axiron, ova kremica je vratila razinu muškog spolnog hormona testosterona u normalu kod 84 posto ispitanika nakon četiri mjeseca uporabe. Australski će proizvođač uskoro zatražiti službenu dozvolu Američke uprave za hranu i lijekove za prodaju losiona u Americi, najvećem farmaceutskom tržištu svijeta.

Samo u Americi, 13 milijuna muškaraca pati od snižene razine testosterona, što ostavlja posljedice u njihovoj spavaćoj sobi. Procjenjuje se da jedna trećina muškaraca koji boluju od dijabetesa tipa 2 također imaju snižene razine testosterona, prema istraživanju Sveučilišta New Yorka. Ako se takva bolest ne dijagnozira na vrijeme, bolesnici mogu zamijetiti negativne zdravstvene posljedice zbog utjecaja testosterona na snižavanje tjelesne masnoće i pojačanje lučenja inzulina, hormona koji regulira razinu šećera u krvi.

Pozitivne posljedice ovakve hormonske terapije su od velikog značenja. Ona reducira umor, depresiju i ljutnju, time vračajući muškarcima samopouzdanje, a ujedno povećava mišićnu masu i gustoću kostiju.

Za razliku od sličnih gelova koji su nespretni, dugo se suše i ostavljaju mrlje na odjeći, 94 posto ispitanika je ocijenilo Axiron boljim. Istraživanje je uključivalo 135 muškaraca, od koji je 80 posto tvrdilo kako su seks prakticirali dva puta više nego prije, a nisu zamijetili neke ozbiljnije nuspojave.

K. Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!