Vibracijski trening by Dream gym

dream gym

Vibracijski trening potiče mišiće da refleksno reagiraju na vibraciju/podražaj. Tako se aktivira čak 95 posto mišića, čime se postiže izvanredan učinak u vrlo kratkom vremenu – dovoljno je tri puta tjedno po 15 minuta!

Među brojnim su povoljnim učincima vibracijskog treninga poticanje cirkulacije i proizvodnje HGH hormona rasta, povećanje gustoće kostiju, povisivanje razine testosterona, smanjenje stresa...

Vibracijski trening ima izvrstan masažni i anticelulitni učinak, ubrzava oporavak i rehabilitaciju. S obzirom da izvrsno povećava snagu, fleksibilnost, ravnotežu, koordinaciju i agilnost (25 do 50 mišićnih kontrakcija u sekundi), početnici i rekreativci vibracijskim treningom vrlo brzo postižu zavidnu formu, a za profesionalne sportaše može biti vrhunska priprema, kažu u fitness centru Dream gym u Zagrebu, u kojemu se vibro trening provodi na najnovijoj vibracijskoj platformi Freemotion The Vertex koja osigurava najvišu kvalitetu vježbanja.

Postoji velika ponuda vibracijskih platformi na tržištu. Freemotion The Vertex najnovija je profesionalna platforma koja osigurava najvišu kvalitetu treninga, dok svojom cijenom pruža maksimalnu vrijednost za uloženi novac.

Uz platformu, za kvalitetan vibro trening važan je odgovarajući program vježbanja i educirani treneri s kojima se svakako valja savjetovati i ustanoviti postoje li kontraindikacije: trudnoća, tromboza, srčano-žilna oboljenja, artroza, artropatija, mehaničke ozljede (lomovi) i rane, implantati/proteze koljena, kuka i stopala, bilo kakvi metalni/mehanički implantati, ozljede diskusa na kralježnici, akutne upale i infekcije, migrene i glavobolje, epilepsija.

U fitness centru Dream gym kažu da je samo 15 minuta na platformi više nego dovoljno, a najbolji rezultati postižu se ako se vibracijski trening kombinira s kardio spravama te funkcionalnim Freemotion spravama! Sinergijom tih triju komponenti postiže se idealan učinak!

Također, vibracijski trening odlično se uklopio i originalne grupne trening programe fitness centra Dream gym: Freemotion 45 total body i Fit box & Freemotion. Veliki hit postao je i najnoviji program Cardio & vibro pilates. Tu se uz klasični pilates kombiniraju kardio i vibro trening! Detaljno o tim programima pogledajte na stranici centra Dream gym. Pojedinačni trening na vibracijskoj platformi odlična je nadopuna cardio fitnessu, odnosno ženskom i muškom treningu u teretani.

Kineziolog Tomislav Dolušić osmislio je ove originalne programe i oni su se u praksi pokazali izuzetno uspješnima.

Za sve vas koji razmišljate o pokretanju vlastitog fitness studija, jedinstvenu ponudu navedenih programa i revolucionarnih Freemotion sprava svakako pogledajte na internetskoj stranici Dream gymfitness konzalting & franšiza.

 

 Prati nas na Viber Public Chatu!