Elizabeth Hurley otkriva jednostavnu tajnu savršenog izgleda

elizabeth Hurley, Shutterstock 704903065

Ako mislite da ne postoji jednostavan način za održavanje mladolikosti, dovoljno je pogledati Elizabeth Hurley kako bi shvatili da niste u pravu.

Ova poznata glumica ima 52 godine i uvijek će rado govoriti o tome kako brine o zdravlju i izgledu.

"Postoji samo jedan serum koji je idealan za moje lice i stalno ga koristim. Morate brinuti o zdravlju kože i cijelog organizma – ako želite sjaj izvana, morate biti čisti unutra. Pazite na životne odluke i dovoljno spavajte." kaže Elizabeth te dodaje kako se računa samo ono što je u vama.

Ovo su najljepši hollywoodski osmjesi!

"Ostanite pozitivni. Svima nam se u životu događaju teške stvari. Ima ljudi koji odustanu od borbe i ima onih koji se bore. Uzdignite se iznad problema. Budite prema svima pristojni." Nastavlja dijeliti savjete ova poznata glumica.

Za magazin Today.com, Hurley je pokušala odgovoriti na pitanje što čini za svoje zdravlje:

"Naučila sam odmarati kada sam umorna. Razumljivo je da moram i malo vježbati i jesti zdravo. Ne pušim, a alkohol pijem u umjerenim količinama." Vježbanje za nju uključuje istezanje i duge šetnje u pratnji ljubimca, ali sate u teretani ne provodi.

Video: Pravilno sjenčanje (konturiranje) lica

Također, pojasnila je svim mladim ženama koliko je važno ići na mamografiju. Iako je teško čekati rezultate, Elizabeth smatra kako je puno važnije znati sve o svom zdravlju.

A. A.

Foto: Shutterstock

 Prati nas na Viber Public Chatu!