Tajne ljepote i vitkosti poznatih zvijezda

Sofia vergara shutterstock 276232127

Naš organizam nije opterećen samo probavljanjem teške, masne i nezdrave hrane nego i zbog eliminacije toksina koji ulaze u naš organizam iz okruženja, a i namirnica koje konzumiramo svakodnevno.

Detoksikacija podrazumijeva čišćenje organizma, odmaranje i brigu o tijelu iznutra i izvana. Izbacivanjem toksina te konzumiranjem zdravih namirnica organizam štitimo od raznih bolesti i poboljšavamo zdravlje. Kućna detoksikacija je odličan način za poticanje promjena i čišćenje organizma nakon blagdanskog prejedanja koje će dugoročno poboljšati vaše zdravlje.

Proces detoksikacije obično traje nekoliko dana, a za to vrijeme se ne smiju konzumirati pretjerane količine alkohola, masna hrana puna aditiva niti duhanski proizvodi.

Kako to uspijeva zvijezdama?    

Jennifer Aniston

U posljednjih je desetak godina najmanje deset puta bila proglašena “najljepšom ženom godine”, “najseksi ženom svih vremena”, “ženom s najboljim tijelom”. Razlog tomu krije se u smijehu, obilnoj hidrataciji i borilačkim vještinama. Naime, dnevno popije barem 12 čaša vode, a važna joj je i prehrana, koja treba biti bogata proteinima, a siromašna mastima i ugljikohidratima. Njezin jelovnik temelji se na organskom voću i povrću, smoothiejima i salatama, ribi, peradi, orašastim plodovima.

Nemojte se uspoređivati sa slavnim osobama, svatko je drukčiji i potreban mu je individualno prilagođen program vježbanja, kažu treneri hollywoodskih zvijezda sa “supertijelima”. Međutim, svakako možete posuditi savjete njihovih trenera koji kažu da je najnužnije da vježbanje, prije svega, bude zabavno. Osim toga, trening bi se trebao odvijati i izvan dvorane, u svakom trenutku tijekom dana. 

Jennifer Lopez

Uvijek se trudi inspirirati žene da budu najbolje i najsretnije verzije sebe. Kako se može pohvaliti mišićavim, fino oblikovanim tijelom, rado daje savjete kako to postići. Govori kako nema tu nikakve filozofije, radi se samo o disciplini. Svaki dan trenira minimalno dva sata: trčanje, vježbe snage, ples.            

Sofia Vergara

Kao najplaćenija televizijska glumica na svijetu ikona je ljepote i seksepila koja priznaje kako ne može bez slatkog. Napominje kako voli zdravu prehranu, pije puno vode, a ujutro uživa u tradicionalnom kolumbijskom običaju – ispijanju kave. Vježba svaki dan jer želi održati liniju i prkositi godinama.            

Beyonce

Ona provodi veganski program poznat kao 22-dnevna revolucija. Smatra kako je to više od dijete. Zapravo je to način života koji počinje s razvijanjem zdravih navika tijekom 22 dana. Ovaj dijetni režim osigurava dugoročno mršavljenje, bolji san, čišću kožu, veću energiju i jači libido.     

5 hobija kojima se bave uspješni poznati ljudi!

Foto: Shutterstock

J. R.

 Prati nas na Viber Public Chatu!