Kolumnisti i blogeri

Savjeti, mišljenja i osvrti naših autora

Makronova tim

Kolumna

Piše kolumnu: Makronova

Postavite pitanje

O autoru

Makronova je vodeća ustanova za edukaciju odraslih u području prirodnih stilova življenja, a nastala je 1988. godine kao projekt Društva za unaprjeđenje kvalitete življenja. Dugo vremena naše su aktivnosti predstavljale pionirsko djelovanje u ovom dijelu Europe, na području održivih životnih stilova te mirovnih i ekoloških inicijativa. Od 2002. godine Makronova se osamostaljuje i nastavlja djelovati kao Ustanova za obrazovanje odraslih. Osnivači Makronove su Zlatko Pejić i Jadranka Boban Pejić.

U Makronovi ćete, uz prepoznatljivu atmosferu i brižnost, dobiti kvalitetnu edukaciju u području prirodnih i zdravih stilova življenja od tima iskusnih i inspirativnih učitelja te voditelja programa koji su profesionalci u području svojeg djelovanja. Svakodnevno provodimo kvalitetne programe poput škola, seminara, radionica kuhanja, predavanja, vježbanja itd. Također, provodimo od strane nadležnog ministarstva certificirani program osposobljavanja za shiatsu praktičara, prema programu Međunarodne shiatsu škole. Iznimno su popularni i naši inventivni rezidencijalni seminari izvan Zagreba, te koncept Cjelovito zdravlje žene.

Makronova izdaje besplatni tromjesečnik Makronova glasilo, angažirani newsletter koji izlazi već 12 godina, a distribuira se u nakladi od 20.000 primjeraka.

Makronova djeluje u Zagrebu, a svi željne edukacije u području prirodnih stilova življenja informirati se mogu na www.makronova.com.

Tekstovi autora