Ljepota

Ljepota

3 nova trenda na noktima

Novi trendovi za 2011. godinu dolaze sa svih strana. Što se tiče uređenja noktiju, nekoliko je zanimljivih novotarija. Škicnite savjete i sa zadovoljstvo pogledajte svoje lijepe nokte.

1. Metalik

Sjaj je u modi. Metalik nijanse raznih boja prikladne su za odvažan look u 2011. godini. Ako pak želite u potpunosti koketirati s trendovima, odaberite metalik nijansu sive i zlatne. Nokti će vam se presijavati bolje od bilo kojeg nakita. Isprobajte!

2. Plavo zeleni svijet

lModro, plavo, baby plavo, tirkizno i ostale nijanse plave boje su u trendu, naravno ako ih uskladite s outfitom. Zelena boja također caruje ovom godinom, zato se ne libite isprobati najšašavije, možda kričavije nijanse. Tamno zelena boja je lijepa i otmjena, te prikladna za većinu prigoda. Iskušajte i nijansu između zelene, smeđe i sive – greige boju koja je svoju popularnost doživjela u 2010. godini, ali je još uvijek u trendu.

3. Zauvijek crvena

Trendovi na noktima rijetko mogu proći bez kraljice – crvene boje. Prikladna je za otmjenu, trendi i retro priču. Godina ima dovoljno dana i događanja da isprobate razne nijanse crvene, sve redom prikladne i u trendu.

 
Izvor: She.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo