Ljepota

Ljepota

5 najboljih maskara

maskara1. Chanel Inimitable

Riječ je o maskari svih maskara! I kako reklama kaže – već s prvim potezom dobivate trepavice kakve ste oduvijek željeli! Međutim, prije nego što ju nanesete svakako upotrijebite uvijač za trepavice. Ako ste oduvijek smatrali kako nikada nećete naći maskaru za vaše tanke trepavice, prevarili ste se. Ova maskara osigurava spektakularan izgled. Trepavice su savršeno definirane i razdvojene.

maskara2. Dior Diorshow

Riječ je o kultnoj maskari koja osigurava volumen, produživanje i uvijanje trepavica.
Riječ je o izvrsnom proizvodu koji ipak nije za svaku djevojku. Ako imate male
trepavice, četkica maskare bi mogla biti prevelika za vaše oči. S ovom će
maskarom na svoje doći djevojke s dužim trepavicama. Unatoč nešto većoj
četkici, ova maskara čini čuda na trepavicama!  

maskara3. Lancome Hypnose

Maskara je odlična za postizanje volumena, produživanje trepavica i njihovo razdvajanje. Ovaj proizvod spada među najbolje na tržištu što dokazuje i njen stalni boravak na top ljestvicama najboljih i najprodavanijih maskara. Patentirana četkica na trepavicama ostavlja luksuzan sloj koji ih njeguje od korijena do vrhova. Ako ju još uvijek niste isprobali, vrijeme je da nabavite svoj primjerak!

maskara4. Lancome Fatale

Patentirana 3D četkica pruža izuzetan učinak popunjavanja trepavica. Od prvog nanošenja posebna formula maskare osigurava volumen, definiranost i uvijenost trepavica. Lancome Fatale maskara naglašava glamurozan izgled očiju i to tokom cijelog dana. Iako će vam trebati neko vrijeme da se naviknete na ovu maskaru, jednom kad svladate način upotrebe – više se neće htjeti rastati od svoje „fatalke“

maskara5. Givenchy Phenomen’Eyes

Revolucionarna maskara zahvaća trepavice od korijena do vrhova. Iako ne izgleda poput tradicionalnih maskara, ona svoj posao odrađuje „fenomenalno“ jer razdvaja i uvija vaše trepavice. Malo je maskara koje mogu polučiti jedinstveni i blistav efekt koji će naglasiti ljepotu vaših očiju, bilo da je riječ o njihovom obliku ili veličini. Riječ je o jednoj od najboljih maskara na tržištu!

K. Ramić

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo