Angelina postaje zaštitno lice Louisa Vuittona - Ordinacija.hr
Ljepota

Ljepota

Angelina postaje zaštitno lice Louisa Vuittona

Osim što je uspješna glumica, majka, ambasadorica dobre volje i dizajnerica nakita, Angelini Jolie pošlo je za rukom osvanuti kao glavno lice kampanje za Louis Vuitton.

UN-ova ambasadorica dobre volje i majka šestero djece ne miruje ni trena. U travnju je predstavila svoju liniju luksuznog nakita u suradnji s dizajnerom Robertom Procopom, a sada je na redu poziranje za modnu ikonu Louis Vuitton.

Šuška se da je 35-godišnja glumica koju je Vanity Fair 2009. godine proglasio najljepšom ženom na svijetu potpisala ugovor vrijedan gotovo deset milijuna dolara te tako postala novo zaštitno lice francuskog modnog diva.

U sljedeća dva tjedna fotografkinja poznatih Annie Leibowitz snimit će vizuale kampanje i Angelinu upisati u povijesnu bilježnicu poznatih koji promoviraju LV, kao što su Madonna i Jennifer Lopez. Rezultate ćemo vidjeti tek na ljeto.

Lijepa je glumica preuzela štafetu LV-a od supermodela Freje Behe Erichsen, Raquel Zimmermann i Kristen McMenamy, koje su zaštitna lica kampanje za proljeće 2011. godine.

Louis Vuitton je izbacio i seriju reklama za kampanju Core Values u kojoj su prikazani Buzz Aldrin, drugi čovjek koji je kročio Mjesecem, Rolling Stone Keith Richards, vlasnica Oscara Catherine Deneuve i James Bond Sean Connery.

K. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo