Ljepota

Ljepota

Avon predstavio novi miris Sensuelle

Najnoviji Avonov parfem, djelo poznatih kreatora Oliviera Crespa i Harryja Fremonta, inspiriran je senzualnošću žene.

Kozmetička kuća Avon predstavila je Sensuelle, novi miris za žene koji naglašava senzualnost i ženstvenost. Ovaj miris inspiriran je prirodnom ljepotom ženske kože te toplinom duha i urođenom energijom kojom žena zrači. Idealan je za sve žene koje žele izraziti svoje samopouzdanje te vole mirise koji pružaju osjećaj ženstvenosti i intimnosti. I samo mjesto predstavljanja, zagrebački studio Pole Dance Fitness temeljen na S faktoru te poznat i kao Klub sretnih žena, naglasilo je inspiraciju za ovaj miris – snagu i senzualnost žene.

Sensuelle

Gornje note ovog parfema orijentalno-cvjetne kategorije čine bergamot, mandarina i cvijet naranče, središnje su sačinjene od lokvanja, cvijeta tijare i latica suncokreta, dok su bazni tonovi vanilija, kašmir i mošus. Upravo ova kombinacija toplih drvenastih, kremastih cvjetnih nota, senzualnog mošusa i tekućeg jantara stvara esenciju zavodljivosti.

Ideja koja je kreatore Oliviera Crespa i Harryja Fremonta, višestruko nagrađivane majstore parfemske industrije, vodila prilikom stvaranja mirisa Avon Sensuelle je da individualna ljepota nikad ne izlazi iz mode.

“Želja da dočaramo ljepotu ženske kože srž je strukture ovog mirisa. Ovaj miris ne vrti se oko trendova, već naglašava individualnu ljepotu i omogućava da ljepota svake osobe izađe na vidjelo”, rekao je Olivier Cresp.

“Miris je odraz intimnosti kreatora, ali i vremena u kojem nastaje”, dodao je Harry Fremont te naglasio: “Filozofija na kojoj se Avon temelji – djelovanje žena u korist žena – bila je uistinu inspirativna”.

Avon Sensuelle EdP (50 ml) dolazi u chick bočici dizajna inspiriranog ženskim tijelom, a dostupan je od kataloga kampanje 3, sada po cijeni od 139 kuna.

Također, Avon je u suradnji s Galebom pripremio iznenađenje za sve žene koje posjete Galebove poslovnice u razdoblju od 8. veljače. do 8. ožujka. Osim što mogu isprobati novi Avon Sensuelle EdP, mogu ga i osvojiti uz kupnju proizvoda iz Galebove mini Valentinovo kolekcije i popunjavanje nagradnog kupona.

Avon pratite na Facebooku.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo