Ljepota

Ljepota

Beauty trendovi koje ćemo požaliti (vjerojatno i zaboraviti) za 10 godina – slijedite li neki od njih?

Trendovi se stalno mijenjaju, a mi ih vjerno pratimo….

Danas gotovo svaki proizvod za uljepšavanje možete koristiti za više stvari pa su opcije beskonačne. Beauty trendovi dolaze i prolaze, ali to ih ne čini manje zanimljivim i uvijek sve želimo isprobati. Znamo da neće svi trendovi izdržati test vremena, pa je magazin The List odlučio napraviti anketu kako bi provjerio koje bi trendove oni najradije ostavili iza sebe. Ove godine se na svakom crvenom tepihu tako može vidjeti: jako ocrtane usne, sjenilo na očima kakve su nosile naše mame davnih 80-tih, jaka šminka, korištenje puno pudera, jake boje, retro nokti i duge šiške.

Jednostavan trik s hranom koji vam može pomoći da se riješite začepljenih pora

Odgovor na pitanje o tome koji trendovi neće izdržati test vremena je dalo 687 osoba u Americi.

Ovi će se trendovi brzo zaboraviti

Od svih ponuđenih odgovora koje je anketa ponudila, retro manikura je dobila najmanje, 4 posto glasova, što znači da je to jedan od trendova kojeg se ljudi nisu spremni odreći. Monokromatsko šminkanje je trend kada se boje šminke na očima i na usnama usklađuju, a ponekad i na obrazima. Prema rezultatima je završila na petom mjestu s 8 posto glasova. Fanovi ove rutine ju vole jer misle kako uvelike skrati proces šminkanja jer se koristi samo jedan proizvod za skoro cijelo lice.

Šiške su na četvrtom mjestu, ali to i nije iznenađenje. Ako ste ih ikada imali znate da mogu biti ili velika pogreška ili pravi pogodak, a sigurno je potrebno više vremena da bi se one ujutro uredile. 10 je posto anketiranih izjavilo kako bi ovaj stil ostavili u prošlosti. Na trećem mjestu su neonska sjenila s 15 posto glasova, iako su apsolutni hit, čitatelji nisi bili oduševljeni ovim trendom.

Prenaglašavanje usana olovkom je nešto što 25 posto anketiranih ne želi pratiti u budućnosti. A trend kojeg bi se svi najradije odrekli je upravo previše šminke na licu s teškom podlogom, njih 38 posto.

12 korejskih beauty trendova za mladolik izgled kože bez kompliciranja

A. A.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo