Ljepota

Ljepota

Blanx – prirodna bjelina zubi iz arktičkog lišaja

U dm prodavaonicama potražite jedinstvenu liniju proizvoda za izbjeljivanje zubi i njegu usne šupljine BlanX koja svoj uspjeh može zahvaliti posebnoj prirodnoj formuli s arktičkim lišajem. Neka vaš osmijeh zabljesne zdravim sjajem uz nove BlanX White Shock proizvode.

Iz BlanX laboratorija dolazi BlanX White Shock, nova linija proizvoda s revolucionarnom i patentiranom formulom koja sadrži Actilux®, aktivni sastojak koji snagom svijetla izbjeljuje zube. Ova nova formula izbjeljuje zube na potpuno prirodan način i učinak se može primijetiti već nakon prve primjene. Ne oštećuje caklinu i razina abrazije je sasvim niska jer ne sadrži perokside, optičke izbjeljivače ni abrazivni silicij koji može iritirati i oštetiti caklinu. Osim toga, Actilux® će pomoći u održavanju zubnog mesa zdravim jer uklanja bakterije koje uzrokuju plak i karijes.

Znanstvenici su, proučavajući svojstva arktičkog lišaja, razvili jedinstvenu BlanX zubnu pastu, a nakon toga i cijelu liniju proizvoda za njegu usne šupljine koja učinkovito njeguje, štiti i izbjeljuje zube. BlanX je jedina prirodna formula za izbjeljivanje zubi koju možete koristiti svakodnevno, te koja potpuno sigurno, iz dana u dan, vašim zubima vraća bjelinu i sjaj.

Uspjeh BlanX White Shock proizvoda za izbjeljivanje zubi se može zahvaliti naprednim znanstvenim istraživanjima i prirodnoj tradiciji. Tijekom istraživanja Sjevernog pola, znanstvenici su primijetili kako lokalno stanovništvo ima izuzetno zdrave i bijele zube. Njihova higijena usne šupljine svodila se na tradicionalno trljanje zubi lišajem koji slobodno raste u zahtjevnim klimatskim uvjetima zbog čega sadrži brojne specifične sastojke te ima prirodno antibakterijsko djelovanje.

BlanX je poseban jer aktivne tvari iz lišaja pomažu u prevenciji nastajanja bakterija i plaka te eliminiraju mrlje od hrane, pića i nikotina. Specifične karakteristike i granulometrija silicija jamče maksimalnu higijenu, kao i minimalno abrazivno djelovanje BlanX White Shock prozivoda, dok fluoridne soli, korištene u formulaciji, jačaju caklinu, unapređuju njenu kompaktnost i bjelinu, a pritom štite usnu šupljinu od bakterija.

Učinkovitost BlanX White Shock proizvoda je vidljiva već nakon dvotjedne primjene te je dokazana kliničkim studijama. BlanX White Shock proizvodi dostupni su u dm prodavaonicama po cijenama: INSTANT WHITE pasta – 29,90kn, LED PROTECT pasta s led svjetlom – 59,90kn, GEL PEN tretman u olovci – 99,90kn, INTENSIVE WHITENING TREATMENT – 114,90kn i vodica za ispiranje usta – 39,90kn.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo