Ljepota

Ljepota

Brončani sjaj ljeta uz Avon

Kao što završetak ljetovanja ne mora značiti zbogom preplanuloj puti, tako je brončani ten moguće postići i prije odlaska u južnije krajeve.

Za prirodno preplanuli izgled tijekom cijele godine potrebno je tek nekoliko kozmetičkih poslastica koje se kriju u Avonovim kolekcijama Avon Glow i Avon Sun+.

Nova Avonova kolekcija proizvoda Avon Glow inspirirana je suncem. Osim definiranih kontura lica i blistavog tena, uporabom ovih proizvoda na jednostavan je način moguće postići sjajan brončani i prirodno preplanuli izgled tijekom cijele godine. Tako svilenkasti Bronzer u kompaktnom pakiranju oblikuje konture lica i pruža savršeno blistav sjaj bez vidljivih tragova, a odgovara svim tipovima kože.

Za prirodno osunčano lice treba manju količinu bronzera u tek nekoliko laganih poteza nanijeti na mjesta na licu koja najviše tamne na suncu – tik ispod jagodične kosti, na nos, bradu i čelo – duž linije kose.

Kolekcija Avon Glow sadrži i Brončani puder za lice u prahu s praktičnom četkicom koji, osim što ujednačava nejednako pigmentiranu kožu, pruža licu prirodno preplanuli mat izgled. Idealan završni dodir su raznobojne Brončane perle za lice s pigmentima koji reflektiraju svjetlost. Oponašajući nijanse sunčevih zraka sjenčaju lice te tako osiguravaju zdrav sjaj i blistavost tena.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo